Evet 5070 sadece beyaz var ama siyah çok sırıtmaz gibi hissettim. Bildiğimden değil de sadece öngörü olarak :D

Biz siyah 5070 Ti olarak seçip diğerlerini beyaz yapalım hocam :D O kadar beyaz olmasın :D

Şöyle 80K maksimum olacak şekilde ayarlarsak, ilk sistemimizle fark yaratmayan. Ben çok okey olurum ve içime de çok sinmiş olur görsel anlamda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 5070 sadece beyaz var ama siyah çok sırıtmaz gibi hissettim. Bildiğimden değil de sadece öngörü olarak :D

Biz siyah 5070 Ti olarak seçip diğerlerini beyaz yapalım hocam :D O kadar beyaz olmasın :D

Şöyle 80K maksimum olacak şekilde ayarlarsak, ilk sistemimizle fark yaratmayan. Ben çok okey olurum ve içime de çok sinmiş olur görsel anlamda.
Toplayabildiğim, parçaları iyi olacak anlamda en ucuz kasa 86.000 TL.

1756938684699.webp

Bence siyah kasa güzel durur 😅

Hocam ben kasayı seçtiğimde içinde güç kaynağı da beraber diye düşünmüştüm. Güç kaynağını ayrı olarak seçmemiz gerekiyorsa bu iş yattı gibi :D

Siyaha şimdiden ısındım bile. 15K fark Ali Koç olsan bile bir dikkate alırsın :D

En azından denedik, yine de iyi ilerledik beyaz tarafında :D Son kararımız hayırlı olsun. Sistemi her açtığımda sizi hatırlayacağım hocam :)
Eğer 80K varsa yükseltme yapabilirim kasada.