Bir de bu Phoenix-S kartı slim anlamındaymış. Soğutma olarak kötü diyorlar Reddit'te.
Genel fiyatlara baktım dolu B650 kartlardan biri alınabilir hazır sistem olduğu için. Eğer kendi toplayacak olsaydı B850 alınabilirdi.
Maalesef Asahe hocam sağ olsun onun sayesinde biraz öğrendim. Ancak montaj anlamında asla yapamayacağıma eminim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
V1'e göre kötü. Ben de zaten önerdiğim sistemde V1 kullandım.

Ekran görüntüsü 2025-09-04 014920.webp

V1'e göre kötü. Ben de zaten önerdiğim sistemde V1 kullandım.

Eki Görüntüle 181576

Yok zaten diğer beyaz falan bakıyorduk. Orada seçtirdiği kart için dedim. V1 daha başarılıymış dediğiniz gibi aynen.

Yok zaten diğer beyaz falan bakıyorduk orda seçtirdiği kart için dedim. V1 daha başarılıymış dediğiniz gibi aynen.
Bu sistem son RAM eklemesiyle sanki oldu gibi. Anakart tarafında fark 80'i aşıyor anladığım kadarıyla.

Yok zaten diğer beyaz falan bakıyorduk orda seçtirdiği kart için dedim. V1 daha başarılıymış dediğiniz gibi aynen.
Denildiği gibi B650 alabilirsiniz. Performans açısından çok bir artış olmaz. Sadece ileri dönüklük açısından. Ama ben de B650 kullanıyorum gayet iyi.

Bu sistem son RAM eklemesiyle sanki oldu gibi anakart tarafında fark 80'i aşıyor anladığım kadarıyla.
Evet aşıyor.

Denildiği gibi B650 alabilirsiniz. Performans açısından çok bir artış olmaz. Sadece ileri dönüklük açısından. Ama ben de B650 kullanıyorum gayet iyi.
Sadece aslında kasa güncellenebilir mi? Dış kasadan bahsediyorum ama sunduğu seçenekler çok sınırlı.

Denildiği gibi B650 alabilirsiniz. Performans açısından çok bir artış olmaz. Sadece ileriye dönüklük açısından. Ama ben de B650 kullanıyorum gayet iyi.

Evet aşıyor.

2X M.2 olanlardan birini almanız en iyisi olur. Ben B650 S2H aldım, ileride sıkıntı yaşayacağım kesin diyebilirim.

2X M.2 olanlardan birini almanız en iyisi olur. Ben B650 S2H aldım, ileride sıkıntı yaşayacağım kesin diyebilirim.
Anakart aslında ekran kartı kadar güncellemesi zor bir parça gibi durmuyor gerekirse anakart o zamanlara güncellenir diye düşünüyorum.

Bir de Asahe hocam bu topladığımız sistemin İncehesap'ta aynısını toplayamaz mıyız?

PC toplama sihirbazı ile sıfırdan toplayınca çok bol seçenek çıkıyor ve uyumlu olanları gösteriyormuş direkt. Montajı da gerçekleştiriyorlar.

Anakart aslında ekran kartı kadar güncellemesi zor bir parça gibi durmuyor gerekirse anakart o zamanlara güncellenir diye düşünüyorum.

İşlemci ve güncelleme konusunda problem yaşamayacağım zaten. Önemli olan depolama. God of War: Ragnarok 2022'de çıkan AAA oyun 176 GB. Ondan daha eski CP2077 153 GB. Siz düşünün ilerideki oyunlar kaç GB olur. M.2 SSD'ler SATA SSD'lere göre tam F/P cihazları. O fiyata o hızlara çıkan daha uygun depolama çözümleri yok. O yüzden 2X M.2 slotu en garantisi. İki tane 1 TB takıp 2 TB istediğiniz gibi kullanırsınız.