erkuteer1
Becerikli
Dediğiniz gibi pahalıya geliyormuş burada ekran kartının da etkisi var tabi. Diğer 5070 Ti'ler nasıldır? Bilmediğimden içime doğanı seçtim.Diğerlerini aynı seçip ben bir çıkan sonuca bakayım SS'ini de atayım.
Şöyle bir şey çıktı;
PC Toplama Sihirbazı
https://www.incehesap.com/oyun-bilg...310-1_78936-1_78324-1_78060-1_74282-1_74066-1 RAM CL40 diğerlerini tanımadım çok. Bu rakamlara çıktıktan sonrada galiba size en son attığım beyaz sistemi 87K'ya alırdım herhalde. Kısılabilecek bir şey var mıdır bu linkte?
Tabii şimdi fark ettim soğutucu seçmemişim90'ı geçtik diyebilirim.
En iyisi yatıp uyumak şimdilik yarın iade hesaba geçince bir düşüneyim. Ya en son oluşturduğumuz RAM güncellemesi içeren sistemi alacağım ya da 87K'ya gözümü karartacağım.
Günaydın hocam. Beyaz sistemi almaya karar vermiştim bu sabah neymiş bu site diye Şikayetvar üzerinden bir araştırma yaptım. Yığınla şikayet olduğunu gördüm üzüldüklerim bile oldu. Nispeten yönetici pozisyonunda olduğum için dışarıdan bakınca kurumsallıktan çok uzak bir firma olduğunu gördüm. Burayı okuyanlar varsa eğer bir dipnot paylaşayım. Şikayetvar puanı aynı zamanda sizin yüzdelik şansınızdır. Minumum 65 ve üzeri puandaysa bu firmanın çözüm için çabaladığını gösterir. Kabul edilebilirdir. Aksilik yaşanırsa çok extreme durumlar hariç çözüme ulaşıp memnun olma olasılığınız çok yüksektir. Ancak 50 altı cehennemin 7. katıdır. Allah yardımcınız olsun sorun yaşamamak için dua ediniz efendim.
Konumuza dönersek @23783 hocam GameGaraj ile devam edeceğim. RAM konusunda sanırım basic olana yönelip görselliği bir kenara bırakıp tamamen performansa gideceğim. Bu şartlar altında abartmamış da oluyorum. SSD olarak sizin Lexar'ı seçtiğinizi gördüm önceki sayfalarda. Yazma-okuma hızı iyi ancak Gen 3 ibaresi vardı Kingston'da Gen 4. Kingston daha iyi bir tercih olmaz mı hocam?
Bir de hocam sanki sıvı soğutucudan da biraz kısabiliriz gibi geldi. R7 9700X'lerin serinliği ile ünlü olduğunu okudum bir çok yerde sıvı soğutmanın bile gereksiz olduğu yazılmış. Katılıyor musunuz?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: