Sizce hiç evlenmeden hayat geçirilir mi? Geçirilse bile mutlu olunabilir mi? Benim böyle bir düşüncem yok ama ileride ne olacağı belirsiz tabii ki. Mesela benim bir dayım var, hiç evlenmedi ama İngiltere’de yaşıyor ve gayet mutlu bir hayatı var. Sıkıldığı zaman İngiltere’de olan erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Yine de sizin fikirlerinizi merak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Evet, hayat geçer. "Yalnızlık hissetme" gibi biraz psikolojik zorlukları olur elbet.
Silverback Gorilla
Üstün
Dostlarla geçilebilir. Zaten hayatının yüzde yetmişi iş. Evlenince karını 7 24 göremeyeceksin. Ama cinsel ihtiyacını neyle karşılarsın bilemem.Sizce hiç evlenmeden hayat geçirilir mi? Geçirilse bile mutlu olunabilir mi? Benim böyle bir düşüncem yok ama ileride ne olacağı belirsiz tabii ki. Mesela benim bir dayım var, hiç evlenmedi ama İngiltere’de yaşıyor ve gayet mutlu bir hayatı var. Sıkıldığı zaman İngiltere’de olan erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Yine de sizin fikirlerinizi merak ettim.
O konu malum mekana giderek hallolabilir aslında. Ama eşinle yaşadığın zevki vermez bence.Dostlarla geçilebilir. Zaten hayatının yüzde yetmişi iş. Evlenince karını 7 24 göremeyeceksin. Ama cinsel ihtiyacını neyle karşılarsın bilemem.
Silverback Gorilla
Üstün
Konuya girmek istemem ama büyük riskler var birsürü hastalık riski var yani kim girdi çıktı bilemezsin.O konu malum mekana giderek hallolabilir aslında. Ama eşinle yaşadığın zevki vermez bence.
Bence hayat geçer ama sağlık sorunun olduğunda en basitinden sana destek olacak, ne olursa olsun seni bırakmayacak birisi lazım hayatta. En yakın arkadaşım dediğin kişi evli barklı adamsa sen hastalanınca kalkıp senin evine gelip çorba mı yapacak? Daha ciddi hastalığın oldu diyelim, hastaneye kaldırdılar. Kim gelip başına duracak? Kimin önce öleceğini Allah bilir annen, baban yaş gereği sonuçta seni bırakacak günün birinde. Yani uzun lafın kısası yaşlılıkta tek olmak zor.
Ben de evlenmeyi düşünmüyorum aslında ama işte böyle uç noktalar çok sıkıntı.
Ben de evlenmeyi düşünmüyorum aslında ama işte böyle uç noktalar çok sıkıntı.
Zor bence bunun yaşlılığıni düşünmek lazım.Sizce hiç evlenmeden hayat geçirilir mi? Geçirilse bile mutlu olunabilir mi? Benim böyle bir düşüncem yok ama ileride ne olacağı belirsiz tabii ki. Mesela benim bir dayım var, hiç evlenmedi ama İngiltere’de yaşıyor ve gayet mutlu bir hayatı var. Sıkıldığı zaman İngiltere’de olan erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Yine de sizin fikirlerinizi merak ettim.
Elden ayaktan düşünce bir kadın eli (eşin) gibi bakan olmaz.
Hayata bakış açısına gore degisir aslinda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-