izzetbaku

Başarılı
Merhaba dostlar.
İlk defa FIFA oyunu oynayacağım ama daha önce ne PlayStation üzerinden ne de PC üzerinden hiç oynamadım. Şu an çok oynama isteğim olduğu için alıp oynamak istiyorum. Şu an FC 25 oynadım ama bir türlü oynayamıyorum, normal atak PES’teki gibi değil; alışmak çok zor. FIFA 26 almak istiyorum ama çok problemli olduğu için kafam karıştı. Sizce sıfırdan oynayan birisi için hangi oyunu almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Fifa 18 sonraki Fifa'ların hepsi problemli Fc 26 oynabilirsin oybaya oynaya alışırsın. Online oynamak niyetin varsa İnternet hızlı degilse Ping yüzünden saçını başını yolacağın kesin .

Son düzenleme:
FIFA ile PES mekanikleri zaten dağ gibi fark var. FIFA'da alan savunacaksın. PES oynarken X veya A'ya bassan zaten hemen rakibin üstüne koşup topu alıyor. Üstüne PES'in hareket hızıyla FIFA da farklı. Bütün bunları hesaba katınca alışmak zaten basit olmuyor. Her zaman da yeni oyundan yanayım. Büyük bir facia yoksa oyunda yenisini oynamak daha mantıklı. Güncellik iyidir, grafikler güzel, yeni oyuncular. Güncel mekanikler filan. Bugün FIFA 19 ile EA FC 26 arasında mekanik olarak dağ gibi fark var mesela.

FIFA 15-17-19 tavsiye edilebilir. Son çıkan FIFA aşırı rekabetçi defans ve atakta hatanın affı yok. Grafik olarak ta pek bir farkı yok açıkçası yeniler ile 17-19 arasında bence.