Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar hatırlatma LoL'de Challenger olmak YKS de ilk 1000'e girmekten zordur...
Aksini iddia eden denesin, ama tavsiyem psikolog tutun.
Zaten indirsenizde sevmeyip sileceksiniz, ama 2. defa indirme isteği gelirse sakın bulaşmayın, aynen öyle oldu bana da.
Aksini iddia eden denesin, ama tavsiyem psikolog tutun.
Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Hiç oynamadım, bırakın oynamayı indirmeyi bile düşünmedim.
Konuyu açarken "LoL oynarken monitörü kırdım" diye bir konu gördüm. Bu bilgiyi de paylaşmak istiyorum.
Zaten indirsenizde sevmeyip sileceksiniz, ama 2. defa indirme isteği gelirse sakın bulaşmayın, aynen öyle oldu bana da.
Arkadaşlar hatırlatma LoL'de Challenger olmak YKS de ilk 1000'e girmekten zordur...
Aksini iddia eden denesin ama tavsiyem psikolog tutun.
Zaten indirsenizde sevmeyip sileceksiniz ama 2. defa indirme isteği gelirse sakın bulaşmayın, aynen öyle oldu bana da.
YKS ilk 1.000 daha zordur.
Hakanss
Becerikli
Arkadaşlar hatırlatma LoL'de Challenger olmak YKS de ilk 1000'e girmekten zordur...
Aksini iddia eden denesin ama tavsiyem psikolog tutun.
Zaten indirsenizde sevmeyip sileceksiniz ama 2. defa indirme isteği gelirse sakın bulaşmayın, aynen öyle oldu bana da.
Kişiye göre değişir, LoL bu kadar iyi bir oyun olmasaydı 15 sene bu kadar aktif oyuncu ile ayakta kalmazdı.
Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim, YKS ilk 1000'e girmek için 1 yıl azimli çalışma yeterlidir.
Ama LoL de cha olmak için insanımsı maymun türevleri, şempanzeler, mental kırıklar, troller ve bir sürü yabancı yaşam formu ile beraber oynayıp serverda sadece 200 kişinin ulaşabildiği bir yere ulaşmak ciddi mental sağlık gerektiriyor(bana bir şey olmaz takmam deme delirirsin
LoL ve Dota gibi rekabetçi oyunlar insanı gerçekten çok geriyor. En son kız arkadaşıma LoL’de kötü oynadığı için sinirlenip fena çıkışmıştım. Üstüne bir de bana sürekli “Altı üstü oyun ya.” deyip duruyordu. Ama o LoL’ü sadece bir oyun olarak görüyordu. Ben ise tamamen rekabet olarak bakıyordum. Bu yüzden rekabetçi oyunları bırakmaya karar verdim ve inanılmaz bir huzura kavuştum. Sonunda kendi çöplüğüme geri döndüm ve tekrardan MMORPG oynamaya başladım. Kız arkadaşım da MMORPG oynuyor. Artık ona kızmıyorum. 
2017 EU West Challenger hesabım vardı. Artık o hesabı da sattım.
2017 EU West Challenger hesabım vardı. Artık o hesabı da sattım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu