Detaylar
Kim cevapladı?Ne kadar para yatırırsam yatırayım, en son Steam'de eşyaları satıp o fiyata güzel oyunlar alıp oynadım. Oyuna para yatırmak çok saçma bir şey.
Günümüz parasıyla 15 20k ederi olan CS envaterimin olduğu hesap ban yedi. Sadece wallhack açıp eğlencesine bir oyunda random birini kafadan vurup oyundan çıkmış ve hileyi silmiştim.
Hile açmak zaten diğer insanları oyundan soğutan ve bazen oyunu bırakmalarına sebep olan bir şey bir de o kadar para yatırdığınız hesaba ban yeme ihtimalinin çok yüksek olduğunu bile bile neden açtınızki.
mimi
Uzman
Geçen senelerde aşırı çok roblox oynuyordum.2-3k rahat yatırmıştım geçen gün sebepsiz yere ban yedim.Roblox teknik desteğe gmailden yazdım umarım temelli gitmez hesap.Artık çok oynamasam da can sıkıcı olur.Eskiden 500 TL yatırdığım Roblox hesabım silinmişti. Hala üzülüyorum o hesaba. Peki ya sizin hiç para yatırdığını bir hesap ban yedi mi?
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Günümüz parasıyla 15 20k ederi olan CS envaterimin olduğu hesap ban yedi. Sadece wallhack açıp eğlencesine bir oyunda random birini kafadan vurup oyundan çıkmış ve hileyi silmiştim.
Aynısını ben de yaşamıştım eğlencesine hile indirmiştim. Hile çalışmadığı halde oyundan çıkıp hileyi silmiştim. 1 saat sonra girdiğimde kalıcı VAC ban atmışlardı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Koneko Toujou
Üstün
Küçükken bir Minecraft ultraskyblock serverında spawnerlar alıp daha sonra ban yemiştim. O zaman çok ağlamıştım.
dotsh
Üstün
Valorant. 400-500 TL civarı para yatırdım. Yağmacı karambit + Battle Pass aldım. 1 hafta sonra 3. parti yazılımdan ban yedim. Hile açmamama rağmen haksız yere ban yedim. Sonra da açılmadı. Sınırsız hesap banı + 3 aylık cihaz banı.
2.5-3 yıldır exploiting ile uğraşıyorum. Sadece 1 kez ban yedim (3 gün). Son çıkan anti-cheat yüzünden bıraktım. Hesabıma rahat 100k Robux girip çıkmıştır. Hiçbir şey yapmamanıza rağmen yediyseniz bayağı saçma olmuş. Umarım açılır.
Geçen senelerde aşırı çok Roblox oynuyordum. 2-3K rahat yatırmıştım geçen gün sebepsiz yere ban yedim. Roblox teknik desteğe Gmail'den yazdım umarım temelli gitmez hesap. Artık çok oynamasam da can sıkıcı olur.
2.5-3 yıldır exploiting ile uğraşıyorum. Sadece 1 kez ban yedim (3 gün). Son çıkan anti-cheat yüzünden bıraktım. Hesabıma rahat 100k Robux girip çıkmıştır. Hiçbir şey yapmamanıza rağmen yediyseniz bayağı saçma olmuş. Umarım açılır.
Son düzenleme:
mimi
Uzman
Genelde roblox banları kısa oluyor zaten sizin 3 gün yemeniz gibi ama bende bu sefer direkt hesap gitti.Yaptığım da normal bir şekilde voice chatten konuşmaktı.Küfür vb. yoktu.Valorant. 400-500 TL civarı para yatırdım. Yağmacı karambit + Battle Pass aldım. 1 hafta sonra 3. parti yazılımdan ban yedim. Hile açmamama rağmen haksız yere ban yedim. Sonra da açılmadı. Sınırsız hesap banı + 3 aylık cihaz banı.
Cobra
Yetkin
Para için ağlayan daha adam olamamıştır aslanımBebek gibi ağladım valla demin. Erkek adam ağlamaz cümlesi yalan benim için.
Bi' 20.000 ateşler misin abi lafı olmaz ne de olsa.
Yeni konular
-
-
-
-
Satış yapmak içi ChatGPT mi yoksa Claude mu tercih edilmeli?
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-