Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Ben Minecraft'ın ilk filmini ve Hitman'in en eski filmini izlemiştim ve ne yalan söyleyeyim, ikisi de efsaneydi. Ama mesela Minecraft filminde gözüm hep Alex'i aradı. Hitman'de de Diana.
Not: Sanırım ben video oyunlarının filmlerini seviyor gibiyim.

Minecraft filmini izledim, başta hiç ümitli değildim. Ama Jack Black filmi sırtlayıp götürmüştü resmen. Hani bizim jenerasyonun istediği Minecraft filmi miydi? Hayır. Ama çocukların istediği türden bir filmdi ve eğlenceliydi de.

World of Warcraft'ın filmini de izledim, hani kötü müydü? Hayır. Ama ortalama bir filmdi ve WoW gibi bir markaya hiç yakışmamıştı açıkçası. WoW film değil dizi olmalıydı.

Sevdiğim oyunların filmlerini, dizilerini veya animelerini; aşırı bir hype yaratmadığı sürece izlemiyorum. Aynı şekilde sevdiğim başka bir içeriğin oyunlarını oynamıyorum. Genelde para koparma amaçlı yapılan dandik içerikler olurlar, arada çok nadir elmas gibi parlayan içerikler olur, o kadar. Anca onları tüketirim.

Ben Minecraft'ın ilk filmini ve Hitman'in en eski filmini izlemiştim ve ne yalan söyleyeyim, ikisi de efsaneydi. Ama mesela Minecraft filminde gözüm hep Alex'i aradı. Hitman'de de Diana.
Not: Sanırım ben video oyunlarının filmlerini seviyor gibiyim.

İkisini de yapıyorum
Hem film serilerini ezberledim hem de oyunlarını çok defa bitirdim.
LOTR hastasıyım.