Eskiden öyle şeyler var mış. Bildiğiniz anten kablosunu oraya takıyorsunuz. Ve PC'den, TV keyfi yapılıyormuş.

Güzele benziyor. Siz hiç kullandınız mı?

Ryzen 9 9950X3D, RTX 5090, 128 GB RAM, ve TV kartı ile PC topladığnı düşünsene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayar ile ilk tanıştığım zamanlarda babam böyle bir program kullanıyordu. Öyle kartlar vardı. Ama başka detay hatırlamıyorum. Tek hatırladığım, Windows XP üstünde tüplü TV teması olan üçüncü parti bir uygulama açıyordu.

Dedemin PC'sini temizlerken fark etmiştim öyle bir şeyin varlığını. Aslında çok kullanışlı duruyor fakat anladığım kadarıyla her anakartta desteklenmiyor sanırım. Uygulamalar oluyordu 3. parti, onlara TV'da uydu frekansı ayarlar gibi ayar yapıyordun ve çalışıyordu. Çok tuhafıma gitmişti. Adam hala kullanıyor bu arada.

Dedemin PC'sini temizlerken fark etmiştim öyle bir şeyin varlığını. Aslında çok kullanışlı duruyor fakat anladığım kadarıyla her anakartta desteklenmiyor sanırım. Uygulamalar oluyordu 3. parti, onlara TV'da uydu frekansı ayarlar gibi ayar yapıyordun ve çalışıyordu. Çok tuhafıma gitmişti. Adam hala kullanıyor bu arada.
Aslında günümüz kartlarınada olur. AGP olmadıktan sonra.

Hic kullanmadim, elimde var. Kullanma ihtiyaci da hissetmedim. Asla da takmadim. Zamaninda Sony Vaio serisinde TV/PC hibriti cihazlar vardi hatta. Bu TV kartlarini Windows Multimedia Player zaten destekliyordu diye hatirliyorum. Dahili RF Tuner olan Capture Card'dan ote degil. Bence islevsiz ve gereksiz bir icat.

Aslında günümüz kartlarına da olur. AGP olmadıktan sonra.
AGP ile TV kartinin alakasi yok. Adi ustunde, "Accelarated Graphics Port".