Merhaba,

Arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz gibi, ben bu sene maalesef birçok sorun nedeniyle çalışamadım. Hatta mezuna bırakma kararı aldım bile. Yapacak bir şey yok fakat yine de sınava girersek ne tür sonuçlar çıkar sizce? Çıkan sonuçlar ile tercih verir miydiniz?

Merhaba,

Arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz gibi, ben bu sene maalesef birçok sorun nedeniyle çalışamadım. Hatta mezuna bırakma kararı aldım bile. Yapacak bir şey yok fakat yine de sınava girersek ne tür sonuçlar çıkar sizce? Çıkan sonuçlar ile tercih verir miydiniz?
Temelden alabileceğin bilgilerle yaparsın bir şeyler ama tercih yapmam yani. Yapsan bile OBP kırılacak seneye kullanırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para vermişsin, gir. Sonuç seni tatmin ederse tercih yaparsın. Ama eğer mezuna bırakmak istersen tercih yapma OBP kırılmasın. Eğer tercih yapıp yine yerleşemezsen OBP kırılmaz.

Sınav sonucunuza ve ne istediğinize bağlı. Sınava girmenizi engelleyecek bir şey yoksa girin. Zevkine tercih bile yapabilirsiniz. Yerleşmeyeceğinizden emin olsanız yeter.

Şuradaki sayıları artırabilirsiniz.

1749664520755.webp

TYT puanını sonraki yıl kullanma muhabbeti vardı. Ayrıntısını bilmiyorum. Bir şekilde seneye kötü geçerse bu yılkini kullanabilirsiniz.

Yapsan bile OBP kırılacak seneye kullanırsın.
Yerleşirse.

1 yıl girmezseniz sınava düzelir.
1 yıl yerleşmezse.

Hacı nereden bilelim nasıl sonuç çıkacağını? Çalışmadıysan prova olacak senin için. Bu kadar basit.