- Makaleler
- 17
En son bu fiyata ocak ayında düşmüş, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
R5 7600, RX 7800 XT sistem var, sistemle gelen DeepCool PF700W değiştirmeye değer mi bununla? Bu yaz işlemciyi 7800X3D sonrasındai 9070 XT alıp yükseltmeyi planlıyorum. Alınır mı sizce? Eldeki kafi midir? Yükseldim buna biraz.
Geçilebilir. RX 9070 XT yüksek güç çeken bir ekran kartı, yüksek bir PSU daha iyi olur.R5 7600, RX 7800 XT sistem var, sistemle gelen deepcool PF700W değiştirmeye değer mi bunla? Bu yaz işlemciyi 7800X3D sonrasındai 9070 XT alıp yükseltmeyi planlıyorum. Alınır mı sizce? Eldeki kafi midir? Yükseldim buna biraz.
Hocam aslında sizin konuya atmak için PSU ararken gördüm bu indirimi, ancak sonradan size yazmayı unutmuşumHocam ben bir tane konu açmıştım sizde yazmıştınız bu PSU'ya geçmeye değer mi? Bu PSU'yu almayı düşünüyordum.
Hocam aslında sizin konuya atmak için PSU ararken gördüm bu indirimi, ancak sonradan size yazmayı unutmuşum
Bunu alabilirsiniz.
Sertifikası çok da önemli bir şey değil hocam, gayet iyi modeldir. Ayrıca Gigabyte'ın PSU'ları genelde önerilmiyor diye biliyorum. Ayriyeten her şekilde elindeki Rampage PSU'dan katbekat iyidir.Hocam Gold sertifikalı değil sizce elimdekinden iyi mi? Gigabyte PSU'dan iyi mi?
Geçilebilir. RX 9070 XT yüksek güç çeken bir ekran kartı, yüksek bir PSU daha iyi olur.