Elektronik High Power Element Revo 850W Gen5.1 PSU 3.000 TL!

R5 7600, RX 7800 XT sistem var, sistemle gelen deepcool PF700W değiştirmeye değer mi bunla? Bu yaz işlemciyi 7800X3D sonrasındai 9070 XT alıp yükseltmeyi planlıyorum. Alınır mı sizce? Eldeki kafi midir? Yükseldim buna biraz.

Pf serisi alt sınıf kalitede PSU grubunda. Geçilebilir bence.

Geçilebilir. RX 9070 XT yüksek güç çeken bir ekran kartı, yüksek bir PSU daha iyi olur.

Hocam ben bir tane konu açmıştım sizde yazmıştınız bu PSU'ya geçmeye değer mi? Bu PSU'yu almayı düşünüyordum.

Hocam ben bir tane konu açmıştım sizde yazmıştınız bu PSU'ya geçmeye değer mi? Bu PSU'yu almayı düşünüyordum.
Hocam aslında sizin konuya atmak için PSU ararken gördüm bu indirimi, ancak sonradan size yazmayı unutmuşum
Bunu alabilirsiniz.

Hocam Gold sertifikalı değil sizce elimdekinden iyi mi? Gigabyte PSU'dan iyi mi?
Sertifikası çok da önemli bir şey değil hocam, gayet iyi modeldir. Ayrıca Gigabyte'ın PSU'ları genelde önerilmiyor diye biliyorum. Ayriyeten her şekilde elindeki Rampage PSU'dan katbekat iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…