Yıllardır saçlarımı uzatmamın ardından 3 numaraya vurunca, berbere gitmemek icin bir tras makinesi alayım dedim. Hepsiburada'dan 2 kere fakir execute 15'in 1 modelini aldım. 2 Sinde'de kullanılmış, kıl ve kepek barındıran ürünler geldi. Buyuk sevgi sozcukleri ilettikten sonra, "en azindan yüz yüze bir isletmeden alayım" demem ile ilimdeki vatana gittim bugün. Ayni modeli oradan aldim. Icim rahat bir sekilde eve dondum. Paketi acmamla tras basliklarinin altinda Geralt'in saci gibi bembeyaz bir sürü saç&sakal gordum. Temizlemeye bile ugrasmamislar. Ya aklimdan geciyor, tum std hastaliklar, ulkemizde halihazirda artmaya baslamisken, boyle satislari gerceklestirmek insani bir şey mi? Biri dikkat etmese, yasli olsa ve tras olsa bu urunlerle, sonrasinda hastalik kapsa vebalini kim alacak? Ayrica, hassas bolgelere bile suruyoruz cesitli basliklari, bu nasıl bir igrenclik, nasıl iade kabul edilebilir?
Siz siz olun bu devirde makine alırken bile dikkat edin, cevremde cokca std hastalıktan yakınan arkadasim-tanidigm var. Saglıgımızı dusunen kimse yok!