1 ay önce aldığım ürün, almamdan 1 hafta sonra onlara geri gelmesine rağmen ve onun da üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen paramı geri vermediler. Desteğe yazdığımda aciliyet bildirdik deyip başka bir şey yapmıyorlar. Direkt THH'ye mi şikayet etmeliyim yoksa daha kolay bir çözümü var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?1 ay önce aldığım ürün, almamdan 1 hafta sonra onlara geri gelmesine rağmen ve onun da üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen paramı geri vermediler. Desteğe yazdığımda aciliyet bildirdik deyip başka bir şey yapmıyorlar. Direkt THH'ye mi şikayet etmeliyim yoksa daha kolay bir çözümü var mı?
İade süresi kaç günmüş?
Bankanızı bir arayın derim.
Bankaya harcama itirazi yapacaksın. Mobil uygulamalarında sekmeleri karistir goreceksin. Hangi banka?
7-14 gün diyorlar ama pazartesi günü o süreyi de geçti.İade süresi kaç günmüş?
Bankanızı bir arayın derim.
Vakıfbank.Bankaya harcama itirazi yapacaksın. Mobil uygulamalarında sekmeleri karistir goreceksin. Hangi banka?
Tamam bak simdi ödeme yaptigin dekonttaki islem numarasini al ve uygulamadan yap. Ayni sorunu Amazon'da yasamistim online basvuru yaptim parami 3 ay sonra alabilmistim.7-14 gün diyorlar ama pazartesi günü o süreyi de geçti.
Vakıfbank.
O da çok fazlaymış ama yoktan iyidir deneyeceğim.Tamam bak simdi ödeme yaptigin dekonttaki islem numarasini al ve uygulamadan yap. Ayni sorunu Amazon'da yasamistim online basvuru yaptim parami 3 ay sonra alabilmistim.
Mahkemelik olacaktim neredeyse. Buyuk ihtimal sen siparisi haftasonu verdin veya siparisin ardindan kisa surede iptal ettin ve provizyonda kaldi. Vakifbank cok kotu bir banka bu konuda.