Hikaye bağlantısı olan oyun serilerini nasıl oynuyorsunuz?

Krmm

Üstün
Arkadaşlar diyelim ki 3 oyundan oluşan bir seriye başladınız ve ilk oyunu bitirdiniz. Sonrasında hemen 2. oyuna mı başlarsınız yoksa araya farklı bir oyun mu serpiştirirsiniz? Arka arkaya bu 3 oyunu oynamak sıkar mı sizce? Yoksa hikayeden kopmamak adına 3'ünü de arka arkaya oynuyor musunuz?

Oyun ve hikaye kaliteliyse beklemeden bitirmeye çalışırım araya farklı bir oyun sokarsam hazzı kaçırabilirim.

Batman serisi gibi bir seri ise araya oyun girmesi önemli. Hatta her serinin oyunlarını arka arkaya oynayamam ben.
Serious Sam serisini bile bayıla bayıla oynadığım halde bir süre ara vermek istedim, çoğu oyunda da böyleyim.

Şu yaşıma kadar bir tane bile hikâyeli oyun bitiremedim. Sanırım bende bir sorun var. Oyun belli bir süreden sonra beni bitiriyor. Bu alışkanlığımı bir an önce düzeltmem gerekecek.

Tamamen oyunun verdiği hazza bağlı, eğer iyiyse arka arkaya pat pat pat oynarım

@Krmm, Witcher 3 oynarken her diyaloğu ve kişiyi detaylıca inceleyerek ve okuyarak oynamıştım ilk oynayışımda. Totalde 7-8 kez bitirmişimdir oyunu yaklaşık 600 saat filan oynadım. Ancak 1 ve 2. oyunlarının gerek çağımıza ayak uydurmamasından gerekse de grafik yönünden çok geri kalması yüzünden 2. oyunu çok az bir zaman ayırarak oynamıştım. Yani demem o ki oyun sarar ve grafikleri de hoşuma giderse oyunu oynamaktan çekinmem.

Arka arkaya oynamak ise eğer gerçekten çok sevdiğin bir oyunsa sıkacağını düşünmüyorum ama bittiği anda boşluk hissi insanı gerebilir.

3 yıl önce 1 hafta içinde Yakuza 3,4,5 ve 6'yı oynamıştım üst üste. Feleğim şaşmıştı, bir süre oyun oynayamamıştım. Oyunun türüne de bağlı biraz, eğer Witcher gibi RPG oyunu oynamak istiyorsan araya başka oyun sıkıştır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…