Detaylar
Kim cevapladı?Dediğiniz şekilde ben de 20-30 dk girip geri çıktım. Bir de spoiler yedim ama pek önemli değil. Sanırım oyunun ilk başları sıkıcı diye duymuştum.
Ben de spoiler yedim maalesef. Keşke yemeseydim ama bence çok da büyütülecek bir şey değil. İlk bölüm karlı bir bölgede geçiyor o kısım biraz sıkıcı. Ama birkaç görev sonrası ormanlık bölgeye göç ediyoruz. Ben orada daha çok zevk almıştım. Çünkü hikaye, görev çokluğu, NPC'ler, kasabalar, karakterin geliştirmesi, özellikleri falan beni oyunda tuttu. Hikayesi gayet güzel. Farklı hissediyorsunuz. Sinirleniyorsunuz, şaşırıyorsunuz, hoşunuza gidiyor. Ben şans vermenizi öneririm. Ama şunu da söyleyeyim, bir kesim dünyanın en iyi oyunu, en iyi hikayesi gibi söylemlerde bulunabiliyor. Kesinlikle abartı olduğunu düşünüyorum. Ben The Last of Us'ın hikayesini tercih ederim.
Arkham serisine mutlaka göz at.
Half Life 2'nin değeri nasıl bilinmemiş ya? Oyun dünyanın en fazla sevilen oyunlarından birisi, klasikleşmiş bir kült.Assassin's Creed Ezio üçlemesi, ayrıca Black Flag'e bakabilirsin. Half Life 2 belirtmiş yukarda birisi, o da değeri bilinmemiş bir oyundur.
Death Stranding
Cod WW2
Ghost Of Tsushima
Sekiro
Black Myth Wukong
Resident Evil serisi
Titanfall 2
Devil May Cry
Spiderman Miles Morales
Cod WW2
Ghost Of Tsushima
Sekiro
Black Myth Wukong
Resident Evil serisi
Titanfall 2
Devil May Cry
Spiderman Miles Morales
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Forumdaki oyun önerisi konularında hiç söz edilmiyor ondan bahsettim.Half Life 2'nin değeri nasıl bilinmemiş ya? Oyun dünyanın en fazla sevilen oyunlarından birisi, klasikleşmiş bir kült.![]()
technopat göçmeni
Çalışkan
RDR2.
Road 96 serisi.
Divinity Original Sin serisi, Elden Ring, Dark Souls Serisi.