• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

XBOX Hikâyeli oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer17301
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 143

Ömer17301

Uzman
Xbox One'da oynayabileceğim hikayeli oyun arıyorum. Daha önce RDR2 bittirdim, PlayStation'da Last of Us serisini oynadım ve şu an Mafia 1 Definitive Edition oynuyorum. Bitince ekstra ne oynayabilirim? 3. şahıs bakış açısı olan oyunları tercih ediyorum ve RDR2 gibi Mafia oyunundaki gibi silah tarzı falan olsa güzel olur. Witcher 3, Batman serisi öneren çok oldu aldım, ama benlik değiller. Önerebileceğiniz oyunlar neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hollow knight
Hollow knight silksong

Aşığıyım.

Dishonored serisi. Konsolda oynaması zor olabilir ama lore'u olsun oynanışı, dünyası, ambiansı, mekanikleri hepsi süper. Deneyin derim.

Eski oyunlar olarak tarzından anladığım kadarıyla eğer oynamdıysan;

L.A. Noire
Max Payne 3 (veya seri)
Control
A Plague Tale: Innocence

Benim ise daha önce sevmediğim ve oynadığım tür olan 2D pixel art sideview aksiyon/platform oyunu;

Katana Zero

Bu oyunu oynadıktan sonra özellikle hikayesine bayıldıktan sonra bu yıl oynadığım en iyi oyun oldu.

Dishonored serisi. Konsolda oynaması zor olabilir ama lore'u olsun oynanışı, dünyası, ambiansı, mekanikleri hepsi süper. Deneyin derim.
Teşekkürler bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…