Unlishimaide

Becerikli
Kütüphanede bulunanlar:
Red Dead Redemption 2 (başyapıt) - Cyberpunk 2077 - GoW 2018 - Dying Light 1 ve 2 - Uncharted 4 ve 5 - Batman Arkham Knight - Detroit Become Human - Alan Wake Remastered -Mafia üçleme-crysis üçleme -Tomb Raider üçleme -Withcer 3- AC Unity - Dead Island 2 - GTA V - Bioshock serisi - Hogwarts Legacy - DayZ - The Forest. Bende bunlar var. Oyun önerisi rica ediyorum. Açıkçası DL 1, Tomb Raider (son oyun hariç) ve Uncharted 4 oynamayı düşünmüyorum bir daha. Belki DL 1, o da DL serisine çok aç kalırsam oynarım. Saydığım oyunlardan bazılarını oynamış olsam da baştan bir oynayacağım PC alınca. Mesela RDR 2 ve DL serisine 100'er saat gömdüm ama baştan başlayacağım. Bir buçuk veya iki sene oluyor oynamayalı.
Aklıma gelmeyenler vardır illaki bende olup. Şu an mobilden bakamıyorum.

TLOU 1 ve 2, GoW Ragnarök alıp oynayacağım. Onları önermenize gerek yok.

Son düzenleme:
Oynamadım. Ubi oyunu olunca insan düşünüyor, içine çekiyor mu ? Bi GTA 4 hissi veriyorsa akar.
Ubisoft'un en iyi oyunlarından biri bana göre. Yiğidi öldür hakkını yeme. Son yıllarda yaptığı saçma sapan oyunlar geçmişte sağlam oyunlar yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

Ubisoft'un en iyi oyunlarından biri bana göre. Yiğidi öldür hakkını yeme. Son yıllarda yaptığı saçma sapan oyunlar geçmişte sağlam oyunlar yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ac 4 oynamamıştım mesela. Onu çıkınca oynayacağım. Eski oyunları güzel olabiliyor ac 2 üçlemesi ve 3'ü sevmiştim.
Dediğinizde haklılık payı yüksek. Denemek gerek.

O zaman kütüphanende oynamadığın en iyi oyun DL 2 tabii ki de. O kadar seveceksin ki bitirdikten sonra 3. oyunu alacaksın o da yeni çıktı The Beast.

50-60 saatim var.

Birde the beast biraz otursun 1 sene daha şuan ilgi duymuyorum. Oyun bana yarım hissi veriyor.