Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Life is Strange.
Miside.
Miside.
- Makaleler
- 14
The Last of Us serisi, Detroit: Became Human
Memory
Başarılı
Miside bitirdim Life is Strange 1 ve 2 bedava başka oyunları varsa para vermeyi düşünmüyorum çok içine çekmedi beni açıkçası.
Hepsini oynadım
Metro, Uncharted serisi, Beyond Two Souls, Mass Effect serisi (oynamadıysan ilk önerim), Wolfenstein serisi, A Plague Tale: Innocence.
Bu oyunları bir kontrol et derim hepsi de bilindik oyunlardır.
Metro serisi, The Witcher serisi, Resident Evil serisi, The Evil Within 2, Days Gone, Batman Arkham serisi, Dying Light, Wolfenstein serisi, Horizon Zero Dawn ve forbidden West.
Metro serisi, The Witcher serisi, Resident Evil serisi, The Evil Within 2, Days Gone, Batman Arkham serisi, Dying Light, Wolfenstein serisi, Horizon Zero Dawn ve forbidden West.
Memory
Başarılı
Bu oyunları bir kontrol et derim hepsi de bilindik oyunlardır.
The Witcher 3 oynuyorum suanlik Uncharted serisi bitti Resident Evil Village ve 7 bitti diğerlerini oynamadım Days Gone kötü diyorlar ama baslayabilirim Horizon Zero Dawn The Evil Within Wolfenstein oynayabilirim Dying Light hastasiyimdir zaten Batman seriside bitti.
Metro, Uncharted serisi, Beyond: Two Souls, Mass Effect serisi (oynamadıysan ilk önerim), Wolfenstein serisi, A Plague Tale: Innocence.
Mass Effect Wolfenstein'A Plague Tale oynamadım oynayabilirim.
- Makaleler
- 17
İşte bu, sonunda benim dışımda birileri de Life is Strange öneriyor!
Konu sahibine söylüyorum, Life is Strange serisi oyunları bedava değil, ilk bölümleri bedava. Bu arada ilk olarak 1. oyundan önce Before the Storm oyna eğer başlayacaksan.
The Witcher 3 oynuyorum suanlik Uncharted serisi bitti Resident Evil Village ve 7 bitti diğerlerini oynamadım Days Gone kötü diyorlar ama baslayabilirim Horizon Zero Dawn The Evil Within Wolfenstein oynayabilirim Dying Light hastasiyimdir zaten Batman seriside bitti.
Witcher'ı mutlaka bitir hikayesini anlarsan hayran kalırsın. Days Gone potansiyeli harcanan bir oyundur ama yeni DLC ile toparlanmış olabilir. Yine de beğendiğim ve hala oynadığım bir oyundur, atmosferi TLOU benzeridir.
Memory
Başarılı
Witcher'ı mutlaka bitir hikayesini anlarsan hayran kalırsın. Days Gone potansiyeli harcanan bir oyundur ama yeni DLC ile toparlanmış olabilir. Yine de beğendiğim ve hala oynadığım bir oyundur, atmosferi TLOU benzeridir.
Assassin's Creed Odyssey almayı düşünüyorum Epic indirimde var ve dediğiniz oyunlarida oynayacagim tabii ki Witcher 3 de 20 saati devirdim ne ara geçti fark etmedim.
İşte bu, sonunda benim dışımda birileri de Life is Strange öneriyor!
Konu sahibine söylüyorum, Life is Strange serisi oyunları bedava değil, ilk bölümleri bedava. Bu arada ilk olarak 1. oyundan önce before the storm oyna eğer başlayacaksan.
Tamamdır onu da oynayacağım.
Metro serisini oynamayacagim denemiştim çok sıkılmıştım.