Detaylar
Kim cevapladı?Memory
Başarılı
The Long Dark. Oynamadıysan bak derim. Bana göre etkileyici bir atmosferi var.
Oynadım hocam ne yapacağımı bilemedim onda da sıkılmıştım.
Blackraven
Üstün
Biraz yeni bir şey deneyin. Clair Obscur:Expedition 33 yeni çıkmış ve taş gibi %99 GOTY olacak bir oyun. Gamepass'ta da var üstüne Steam fiyatı da uygun.
Easley
Uzman
Tomb raider serisi, Witcher 2 ve 3, Uncharted serisi, Kingdom come 1-2, Hellblade 1-2, The forest 1-2, Dying light 1-2, Beyond two souls, Detroit become human, Chorus, Tarih severseniz Age of empires 2-3-4 ve Europa Universalis 4 çok bilinen ve güzel olduğu çoğu insan tarafından onaylanmış serileri yazdım daha fazlasını yazmaya kalksam liste uzar gider.
Memory
Başarılı
Bu oyunları bir kontrol et derim hepsi de bilindik oyunlardır.
Metro serisi, The Witcher serisi, Resident Evil serisi, The Evil Within 2, Days Gone, Batman Arkham serisi, Dying Light, Wolfenstein serisi, Horizon Zero Dawn ve forbidden West.
Hocam Horizon forbidden West var Zero dawn yok ilk oyununu oynamasam da bir şey anlasilir mi?
Memory
Başarılı
Tomb Raider serisi, Witcher 2 ve 3, Uncharted serisi, kingdom come 1-2, Hellblade 1-2, The Forest 1-2, Dying Light 1-2, Beyond: Two Souls, Detroit Become Human, chorus, tarih severseniz Age of Empires 2-3-4 ve Europa Universalis 4 çok bilinen ve güzel olduğu çoğu insan tarafından onaylanmış serileri yazdım daha fazlasını yazmaya kalksam liste uzar gider.
Tarih tarzı oyunlar dikkatimi çekmiyor PC Clash of Clans'i benim gözümde.
Hocam Horizon forbidden West var Zero dawn yok ilk oyununu oynamasam da bir şey anlasilir mi?
Kısa bir özet geçiliyor diye hatırlıyorum ama ilk oyunun hikayesi biraz vurucu olabiliyor. Mümkünse oynamanızı tavsiye ederim ama oynamasanızda olur.