Slmgoko

Çalışkan
Odyssey G65B'nin 32" versiyonu tam senlik.

27" versiyonu da var ama kullanimina 32" daha guzel gider. Zaten su an 32" versiyonu daha ucuz.
Hocam 20 gün içerisinde 2 adet monitör alacağım maksimum fiyat adet olarak 15K olacak şekilde. FPS oyunlarıyla pek işim yok, oynasam bile uzun soluklu değil de keyiflik. Daha çok hikayeli oyun oynuyorum kol ile.

Şu an 27" kullanıyorum ama 32" vardı hep aklımda. Şu an olan 27" ASUS TUF serisi monitörüm daha ilk senesinde beni yarı yolda bıraktığından ASUS almak istemiyorum.

Samsung G6'yı çok önerdiğinizi gördüm ama bir yandan curved olması canımı sıkıyor çünkü pek sevmiyorum ve bu Odyssey serisinde çok ghosting sorunu var falan diye gördüm ama bu işlerden anlamadığım için hangi modelidir bilmiyorum.

Ayaklarının V ayak olması da klavye konumlandırma açısından sıkıntı olur mu bilemiyorum.

Uzun bir yazı oldu kusuruma bakmayın ama bilgili görünce sizi yazmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey G6'da ghosting ve black smearing sorunu yok. Bununla alakalı konu açmıştım, göz atabilirsin. Konu güncel değil, bazı modeller konuda yer almıyor lakin genel olarak bu şekilde.

Curved istemiyorsan bir şey diyemem lakin 32" olarak bu bütçelerde alabileceğin daha iyi bir monitör yok. Hatta bu monitör ucuz bile satılıyor, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Odyssey G65B, G3223D'den daha iyi. G3223D renk gamutu bakımından öne çıkıyor sadece.
Ne konularda daha iyi hocam kontrasttan başka, merak ettim? O da zaten VA panelin yapısı kaynaklı daha iyi biliyorum yanlış değilsem.

Renk gamutu dediğiniz de daha çok renk içermesi mi?

Odyssey G6'da ghosting ve black smearing sorunu yok. Bununla alakalı konu açmıştım, göz atabilirsin. Konu güncel değil, bazı modeller konuda yer almıyor lakin genel olarak bu şekilde.

Curved istemiyorsan bir şey diyemem lakin 32" olarak bu bütçelerde alabileceğin daha iyi bir monitör yok. Hatta bu monitör ucuz bile satılıyor, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
Çok teşekkür ederim, bu bütçeye en uygunu bu ise yapacak bir şey yok. Düz ekran sevdamızdan vazgeçeceğiz mecburen.

Son düzenleyen: Moderatör: