Hocam 20 gün içerisinde 2 adet monitör alacağım maksimum fiyat adet olarak 15K olacak şekilde. FPS oyunlarıyla pek işim yok, oynasam bile uzun soluklu değil de keyiflik. Daha çok hikayeli oyun oynuyorum kol ile.Odyssey G65B'nin 32" versiyonu tam senlik.
![]()
Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
27" versiyonu da var ama kullanimina 32" daha guzel gider. Zaten su an 32" versiyonu daha ucuz.
Şu an 27" kullanıyorum ama 32" vardı hep aklımda. Şu an olan 27" ASUS TUF serisi monitörüm daha ilk senesinde beni yarı yolda bıraktığından ASUS almak istemiyorum.
Samsung G6'yı çok önerdiğinizi gördüm ama bir yandan curved olması canımı sıkıyor çünkü pek sevmiyorum ve bu Odyssey serisinde çok ghosting sorunu var falan diye gördüm ama bu işlerden anlamadığım için hangi modelidir bilmiyorum.
Ayaklarının V ayak olması da klavye konumlandırma açısından sıkıntı olur mu bilemiyorum.
Uzun bir yazı oldu kusuruma bakmayın ama bilgili görünce sizi yazmak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: