Ben 60'tan sonra pek fark hissedemiyorum. Belki de kişisel bir şeydir.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 - 75 arası hissedilmez, keza 75 ile 120 de öyle ve 120 ile 144'te hissedilmez. Çok minimal değerler bunlar. Ama mesela 60'dan 144'e veya 120'ye yatay geçiş olursa elbette hissediliyor.

Hikayeli oyunlar için hiç fark etmez, herhangi bir Hz'de oyna.

Hikayeden kastınız sinematik ise çoğu oyun sinematikleri 60 ya da 30 FPS sınırıyla veriliyor. Gameplay kısmında hissedersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabii ki oyunu akiyon seviyesine göre değişir ve en önemlisi ne kadar fps aldığına göre. kendi tecrübeme göre 120hzye kadar değişimi hissedebiliyorum üstün yok bende.

60'dan 120 bariz şekilde hissediliyor.
İki Hz aralığında da düzenli oyun oynayan birisiyim, rekabetçi FPS olmadığı sürece arada öyle bariz derecede büyük bir fark yok, sadece rekabetçi FPS'lerde hissediliyor o kadar.

Sabit sağlam 60 FPS ile 120 Hz'in arasında müthiş bir fark yok yani, ama 144 ve özellikle 160 Hz için aynı şeyi söyleyemem.

Burada konuştuğumuz şey hikayeli oyunlar, 30 FPS'e düşmediği sürece tüm Hz'ler gayet yeterli. Eksilediği şeye bak, komedi.

İki Hz aralığında da düzenli oyun oynayan birisiyim, rekabetçi FPS olmadığı sürece arada öyle bariz derecede büyük bir fark yok, sadece rekabetçi FPS'lerde hissediliyor o kadar.

Sabit sağlam 60 FPS ile 120 Hz'in arasında müthiş bir fark yok yani ama 144 ve özellikle 160 Hz için aynı şeyi söyleyemem.

Burada konuştuğumuz şey hikayeli oyunlar, 30 FPS'e düşmediği sürece tüm Hz'ler gayet yeterli. Eksilediği şeye bak, komedi.

Hocam.
Hikayeli oyun ws rekabetçi oyun... Ne fark eder. Kare hızı kare hızıdır.

Mouse imleci ile bile hissediliyor. 60 ws 120 veya sizin de dediğiniz gibi 60 ws 144 neyine takıldınız.

Sabit sağlam 60 FPS ile 120 Hz'in arasında müthiş bir fark yok yani, ama 144 ve özellikle 160 Hz için aynı şeyi söyleyemem.

İnan 50 fps bile kasıyor gibi görünüyor. Muhalefet etmek amaçlı demiyorum.Ben öyle hissediyorum. 70-80 aşırı rahat hissetiriyor. Böyle hissetmemin nedeni eski ekran kartımdan kaynaklı. 4070 vardı. Şuan ise rx580 var