PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, şu anda 3-4 yıldır hep hikayeli oyunlar oynuyorum ve mutluyum ama online oyunları daha da çok seviyorum. Arkada müzik açıp oyun oynamak beni daha çok mutlu ediyor ama bundan 5-6 yıl önce de online oyunlar oynadım. Eskiden hep online oyunlar oynamış biri olarak şu anda bana online oyun oynamak sadece zaman kaybı gibi hissettiriyor ama daha çok seviyorum. O yüzden tekrardan online oyunlara giremiyorum. Tekrardan online oyunlara girebilmek için ne yapmam gerekli?

Hocam inanın girmemeniz daha iyi. Online ve rekabetçi oyunlar mental olarak insanı çok yoruyor. 13-14 yıl boyunca Metin2 ve LoL oynamış biri olarak söylüyorum, hikayeli oyunlara geçtikten sonra huzur buldum resmen. Adı üstünde oyun, oynadığımızda keyif almamız gerekir. Rekabetçi oyunlarda sinir küpüne dönüyoruz. Ben olsam şahsen bırakmışken tekrar bulaşmazdım.

Yazılanlar doğru fakat şu an online bir oyunda takımla iletişim halinde kıyasıya giden bir maçı kazanmak bana inanılmaz zevk veriyor. Rekabetçi FPS' leri çok severim ben de. Hikayeli oyunlara sarmayı çok denedim. Aralarında bayıldığım yapımlarda var. RDR2, The Walking Dead serisi gibi. Ama hikayeli oyunlar rekabetçi online oyunlara göre daha ağır olduğundan insanlar sıkılıyor. Birinde hızlı dopamin gelir ve gider. Diğerinde gelmesi ve gitmesi daha uzun süren bir dopamin gibi :unsure:. Hangisinden zevk alıyorsan onu oyna.

Son düzenleyen: Moderatör: