M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 28 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar, iyi akşamlar. Hikayeli savaş oyunlarını seviyorum. Daha önce oynayıp beğendiğiniz oyunları önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2024
Arkadaşlar, iyi akşamlar. Hikayeli savaş oyunlarını seviyorum. Daha önce oynayıp beğendiğiniz oyunları önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.289 28 Temmuz 2024 #2 Aklıma ilk geleni söylüyorum: Titanfall 2. İçerisinde bilim kurgu da var, ilginizi çekiyorsa bakabilirsiniz.
Aklıma ilk geleni söylüyorum: Titanfall 2. İçerisinde bilim kurgu da var, ilginizi çekiyorsa bakabilirsiniz.
Kadirizm Uzman Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Beğeniler 63 Yer Kayseri 28 Temmuz 2024 #3 MehmetBey dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Hikayeli savaş oyunlarını seviyorum. Daha önce oynayıp beğendiğiniz oyunları önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... "Call of Duty World at War" beğendiğim güzel oyunlardan.
MehmetBey dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Hikayeli savaş oyunlarını seviyorum. Daha önce oynayıp beğendiğiniz oyunları önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... "Call of Duty World at War" beğendiğim güzel oyunlardan.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.472 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 28 Temmuz 2024 #5 MehmetBey dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Hikayeli savaş oyunlarını seviyorum. Daha önce oynayıp beğendiğiniz oyunları önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Medal Of Honor(Call Of Duty'nin yandan yemişi) oynanışı çok güzeldir.
MehmetBey dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Hikayeli savaş oyunlarını seviyorum. Daha önce oynayıp beğendiğiniz oyunları önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Medal Of Honor(Call Of Duty'nin yandan yemişi) oynanışı çok güzeldir.
Alifer Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 396 Çözümler 2 Beğeniler 222 29 Temmuz 2024 #6 Bf3-4 ve tabii ki 1
Kadirizm Uzman Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Beğeniler 63 Yer Kayseri 29 Temmuz 2024 #7 Alifer dedi: BF3-4 ve tabii ki 1 Genişletmek için tıkla... Battlefield hikaye odaklı değil zaten, alacak olsam online oynamak için alırdım.
Alifer dedi: BF3-4 ve tabii ki 1 Genişletmek için tıkla... Battlefield hikaye odaklı değil zaten, alacak olsam online oynamak için alırdım.
Alifer Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 396 Çözümler 2 Beğeniler 222 29 Temmuz 2024 #8 Söylediğim BF oyunları özellikle 1.'si hikayesi güzel olan oyunlar. Hatta 5'te bile Son Tiger bölümü gayet etkileyiciydi.
Söylediğim BF oyunları özellikle 1.'si hikayesi güzel olan oyunlar. Hatta 5'te bile Son Tiger bölümü gayet etkileyiciydi.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 2 Ağustos 2024 #9 Call of Duty. Alifer dedi: Söylediğim BF oyunları özellikle 1.'si hikayesi güzel olan oyunlar. Hatta 5'te bile son tiger bölümü gayet etkileyiciydi. Genişletmek için tıkla... BF1 ve BF 5'i oynadım onları beğenmiştim.
Call of Duty. Alifer dedi: Söylediğim BF oyunları özellikle 1.'si hikayesi güzel olan oyunlar. Hatta 5'te bile son tiger bölümü gayet etkileyiciydi. Genişletmek için tıkla... BF1 ve BF 5'i oynadım onları beğenmiştim.