Detaylar
Kim cevapladı?Teşekkür ederim. Şimdilik Metro serisi ilgimi çekmeye başladı. Önerinden sonra biraz göz attım YouTube'dan, hoşuma gitti.Far Cry 2 ve 3 öneririm ya ben. Aynı tarzdan devam etmek istersen de Crysis 1 iyidir.
Metro Exodus ilk 5 dakikasında Resident Evil serisinde yaşadığımdan daha çok korku yaşamıştım. Sorun bende demek ki 
Umarım Metro serisi Resident Evil gibi değildir, korkutma beni.Metro Exodus ilk 5 dakikasında Resident Evil serisinde yaşadığımdan daha çok korku yaşamıştım. Sorun bende demek ki![]()
Korku oyunlarının verdiği stres anında oyunu kontrol etmekten, o stres ile oynamaya devam edip aceleyle birtakım kontrolleri yapmak zorunda olmaktan sıkılıyorum. O korku anı veya korku öğeleri benden bağımsız bir şekilde devam etsin ve ben de izleyeyim istiyorum. En azından bana bu daha keyifli geliyor.
Oynadığınız oyun tam isabet olmuş. Serinin korku türündeki tek oyunu da 7 zaten. Diğerleri ciddi anlamda korku öğesi barındırmıyorlar. Village'de kukla evi hariç.
Evet Village, Biohazard'la kıyasladığımızda daha az korku öğesi içeriyor. Ama Village de oynarken muhtemelen stres olacaktım. Böyle yapımları izlemek daha keyifli oluyor benim için. Umarım 9. oyun çıkar da birkaç akşam keyifle izlerim.Oynadığınız oyun tam isabet olmuş. Serinin korku türündeki tek oyunu da 7 zaten. Diğerleri ciddi anlamda korku öğesi barındırmıyorlar. Village'de kukla evi hariç.
@Aeronight, Metro 2033 Redux'a başladım ve şu an oldukça keyif alıyorum. Korku unsurları hiç de canımı sıkacak seviyede değil. Ben bu seriyi sonuna kadar bitirebilirim. Ara sıra yapacağım akşam eğlencesi çıktı sayende, teşekkür ederim.
Son düzenleme: