Merhaba, hikayeli oyun arıyorum. Bilgisayarım yüksek tek şartı hikayesi gerçek hayat ile ilgili olsun mesela Sekiro gibi oyunların hikayesinden hoşlanmam. Şu ana kadar çok oyun bitirdim sayamayacağım kadar, siz tavsiye edin ben yine de bakarım.

Çok var ama deneyeyim.
RDR2, Uncharted, Spider-Man serisi, Detroit, Batman serisi, Far Cry 3, Sons of The Forest.
Aklıma gelenler bunlar.

God of War serisi, Dying Light hikaye ağırlıklı olmasa da combat vs güzel oyun 1 ve 2 hikayelerine bakarsın en kötü Eylül'de the Beast çıkacak o olabilir, Crysis Remastered serisi Epic'te uygun Mafia serisi 1 ve 2 oynamanı öneririm, Control ve BioShock geldi aklıma.

The Walking Dead Epic Games'te 77 TL. Bütün sezonlar, var tam TV dizisi gibi oyun. Çok klişe oldu ama Last of Us.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metro serisi ve Mafia serisine bakabilirsin.

Metro aşırı sarmadı, Mafia çok oynamadım ama bir ara tekrar oynayacağım.

God of War serisi, Dying Light hikaye ağırlıklı olmasa da combat vs güzel oyun 1 ve 2 hikayelerine bakarsın en kötü Eylül'de the Beast çıkacak o olabilir, Crysis Remastered serisi Epic'te uygun Mafia serisi 1 ve 2 oynamanı öneririm, Control ve BioShock geldi aklıma.

The Walking Dead Epic'te 77 TL bütün sezonlar var tam TV dizisi gibi oyun. Çok klişe oldu ama Last of Us.

GoW serisinden hoşlanmam, Dying Light oynadım beni tatmin etmedi maalesef. Crysis belki olabilir.

Çok diyalog barındıran oyunlarla bir derdin yoksa Judgment. Harika bir hikayesi var.

Biraz ara sahne isterim hocam.

Bitirmeyen kaldı mı yani hocam.

Part 1, 15dk oynamıştım sarmamıştı, biraz daha zaman verip deniceğim tekrardan, teşekkürler.