İntikam alamadı ki? Amacı uğruna yolda katliam yaptı, amacı olan kişiyi acıyıp bıraktı. Derler adama; kardeşim, yoldaki kalan 200 kişinin ve o köpeklerin günahı neydi?
Mesajınızı spoiler olarak düzenleyin. Zaten çok güzel bir intikam aldı demedim ki. İşlediği intikam teması ve bunun sunumu mükemmel dedim. Cidden çok güzel yazılmış bir hikaye.

Resident Evil 7, 8 Ve The Last of Us Part I.
Önceden Resident Evil 4R'yi oynadığım için 7 ve 8. oyundan güzel bir hikaye çıkacak gibi bir beklentim yoktu. Çünkü oynadığım Leon karakteri süper kahraman gibi lanse edilmişti. Tabii ki mekanikleri olsun akıcılığı olsun RE4 çok iyi bir oyun ama bana sanki canavar öldür geç simülasyonu gibi hissettirdi. 7 ve 8. oyundaysa olay farklı. Ethan basit bir Capcom karakteri değil, gerçekten yaşadığını ve duygularını hissettiren bir karakter olmuş. Özellikle hikaye olarak 8. oyunun sonu mükemmeldir bence.

Last Of Us'ın 1'de ise bayağı bug olmasına rağmen oyunun hikayesi kaliteli olduğundan oynadım. Joel'in dünya bana acımadı bende dünyaya acımadım felsefesi oyunun sonunda çok iyi hissettirdi.
Fakat 2. oyunu sevmedim. Karakterlerin hayatta kalmaya odaklı havası çok dağılmış. Özellikle politik ve cinsel meseleler yüzünden oyunun hikayesi beni baydı. Senaryosu ise gereksiz ağır ve sinir bozucuydu. Zaten bence sonu da dandik ve mantıklı değil.

Kaderin bir cilvesi olarak hem Ethan’ın hem de Ellie’nin sol elindeki serçe ve yüzük parmağı ısırılarak koptu. Resmen pişti oldular