Darth AMD
Başarılı
Daha önceden de almış olduğum aynı model flash belleği tekrardan sipariş verdim. Almayı düşünenler olucaksa öneride bulunmak için test sonuçlarını tekrardan sizlerle paylaşmak istedim.
Önceki konum:
Sonuçlar:
Güvenilir olması için tam ekran görüntüsü:
Tam model ismi: Hikvision Hiksemi 128GB HS-USB-E327C-128G Type-C Dual USB 3.2 Flash Bellek
Önceki konum:
Hafta sonu bir kullanıcı üzerinden gördüğüm ve bugün elime ulaşan USB belleği sizler için test ettim. Umarım sizin için faydalı olabilirim.
Test için dedemin 12. nesil i3'lu dizüstü bilgisayarının USB 3.2 yüksek hızlı olan portununu kullandım.
Ürün linki
Not: İki görselde USB'nin isminin farklı olma sebebi Android telefonum üzerinden USB belleğin olası sahtekarlık ile şişirilmiş olmasından korktuğum için telefondan biçimlendirmiş olmam. Telefonda biçimlendirince ne olursa olsun sdcard diye yazıyor. Kimseyi kandırmak gibi bir amacım bulunmamakta; herhangi...
Test için dedemin 12. nesil i3'lu dizüstü bilgisayarının USB 3.2 yüksek hızlı olan portununu kullandım.
Ürün linki
Not: İki görselde USB'nin isminin farklı olma sebebi Android telefonum üzerinden USB belleğin olası sahtekarlık ile şişirilmiş olmasından korktuğum için telefondan biçimlendirmiş olmam. Telefonda biçimlendirince ne olursa olsun sdcard diye yazıyor. Kimseyi kandırmak gibi bir amacım bulunmamakta; herhangi...
- Darth AMD
- test usb bellek
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Sonuçlar:
Güvenilir olması için tam ekran görüntüsü:
Tam model ismi: Hikvision Hiksemi 128GB HS-USB-E327C-128G Type-C Dual USB 3.2 Flash Bellek