Eser

Başarılı
Makaleler
1
Selam, zamanında Amazon Türkiye'den (1-1, 5 sene önce) Hiksemi Future 2TB M.2 SSD satın aldım fakat aldığım ilk günlerde var mıydı pek emin değilim fakat son 9-10 aydır sistem zaman zaman 4-5 saniye donup geri geliyor, bazen tamamen donmuyor fakat işlemler duruyor, daha sonra devam ediyor. Olayı incelediğimdeyse olay görüntüleyicisinde stornvme hatasını fark ettim. Her stornvme hatası geldiğinde bu yaşadığım olay tekrarlanıyordu.

Bunun çözümünü ChatGPT yardımıyla da bulmaya çalıştım, format atarak da çözmeye çalıştım fakat nafile...
Aldığım ürünle de bu sorunu yaşayanlar var mı araştırdım fakat göremedim ama internette yaşayanlar durumu yeni bir SSD ile ya da anakart ile çözdüklerini belirtmişler ama ben yine de sizlere danışmak istedim. Bir çözüm yolu bilen var mı?

Garanti kapsamında değişim, iade vs. var mı diye kontrol etmek istedim ve hıksemı salessupport mailine bir mail attım fakat bana satıcıyla konuşmamı önerdiler, satıcı da üreticiyle... :D
Anlayacağınız son olarak buraya sormak istedim, siz olsanız ne yapardınız?
Not: Genelde Discord ile konuşmadaysam ve özellikle yayın izliyor ya da yapıyorsam belirttiğim durum yaşanıyor.

1750119723281.webp

Son düzenleyen: Moderatör: