D4C 62
Yetkin
Amazon'da gezinirken karşıma çıktı, merak ettim. Ürünün fotoğrafını bile eklememişler. Satıcı ve gönderici Amazon. Sadece oyun için mantıklı bir tercih olur muydu acaba? 
Gözümden kaçmış o zaman. Pardon. Hehe.
Alacağımdan değil hocam sadece merak ettim. 2TB bir SSD ye göre uygun fiyatı vardı.
Alacağımdan değil hocam sadece merak ettim. 2TB bir SSD'ye göre uygun fiyatı vardı.
Uzun etin yahnisi yavan olur derler. Fiyatı uygun diye cazip geliyor, sıkıntı yaşayınca hem para çöpe gidiyor hem muhatap olmuyor.Neredeyse DRAM'li 1 TB SSD fiyatına 2 TB'lık SSD bence bu fiyata alınır.
Hiksemi, Hikvision çatısı altında bir marka. Ürünleri Hikvision ile aynı bu arada, yukarıda atılan listeden de kontrol edebilirsiniz. Sadece isimleri değişiyor.
Ürüne gelirsek, tavsiye etmem. Hem donanımsal olarak iyi değil hem de yazılım desteği bulunmuyor. Olası bir sorunda muhatap bulabileceğiniz yaygın markaları tercih edin.
Uzun etin yahnisi yavan olur derler. Fiyatı uygun diye cazip geliyor, sıkıntı yaşayınca hem para çöpe gidiyor hem muhatap olmuyor.
500 GB SSD parasına 1 TB SSD diye kodak SSD alındı bir dönem, çoğu sıkıntı yaşadı.