DeadlyMania7 53
Bilgin
Hepsiburada'dan Iyzico 500 TL indirimi ile RAM almayı düşünüyorum. En ucuz soğutuculu bunu buldum. Alınır mı sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan Iyzico 500 TL indirimi ile RAM almayı düşünüyorum. En ucuz soğutuculu bunu buldum. Alınır mı sizce?
Alınmaz bunu al uzun zamandır kullanıyorum aşırı iyi https://app.hb.biz/qkTM07IKennH
Ripjaws'ı biliyorum sağlam köklü parçadır. Bunu da alabilirim görmemiştim filtrelerken. Iyzico'dan ilk alışverişe 500 TL indirim kampanyasına katıldım, Hepsiburada ödeme kısmında sanal Iyzico kartı ile ödesem 500 TL gelir değil mi?
Hayır vermiyor. Sadece "iyzico ile öde" sistemini destekleyen sitelerde geçerli kampanya. Hepsiburada desteklemiyor.
Gelmez.Ripjaws'ı biliyorum sağlam köklü parçadır. Bunu da alabilirim görmemiştim filtrelerken. Iyzico'dan ilk alışverişe 500 TL indirim kampanyasına katıldım, Hepsiburada ödeme kısmında sanal Iyzico kartı ile ödesem 500 TL gelir değil mi?
Asla önermem, ben kullanıyordum birkaç ayda durduk yere bozuldu ve 2 ay garanti ile uğraştım.Hepsiburada'dan Iyzico 500 TL indirimi ile RAM almayı düşünüyorum. En ucuz soğutuculu bunu buldum. Alınır mı sizce?
Hayır vermiyor. Sadece "Iyzico ile öde" sistemini destekleyen sitelerde geçerli kampanya. Hepsiburada desteklemiyor.
Gelmez.
Asla önermem, ben kullanıyordum birkaç ayda durduk yere bozuldu ve 2 ay garanti ile uğraştım.
Hayır vermiyor. Sadece "Iyzico ile öde" sistemini destekleyen sitelerde geçerli kampanya. Hepsiburada desteklemiyor.
Gelmez.
Asla önermem, ben kullanıyordum birkaç ayda durduk yere bozuldu ve 2 ay garanti ile uğraştım.
Ondan ben de tam emin değilim, İtopya sanırım sadece ilk sipariş kampanyası dışında diğerlerini destekliyor.Kampanya listesinde İtopya da yok ama Iyzico ile öde özelliği var ondan gelir mi peki?