hasanteekin

Uzman
Merhaba. Yaklaşık 20 gün önce bir konu açmıştım, evimin önünde ki kablo nedir diye. Fiber kablo olduğunu öğrendim. Araştırdıktan sonra Telekom'a ait olmadığını İzmir merkezli hiperonline adında bir firma olduğunu öğrendim, kendi altyapısını döşüyormuş. Bu firma hakkında bir bilgisi olan var mı?

IMG_20250415_225705.webp

IMG_20250415_225721.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yaklaşık 20 gün önce bir konu açmıştım, evimin önünde ki kablo nedir diye. Fiber kablo olduğunu öğrendim. Araştırdıktan sonra Telekom'a ait olmadığını İzmir merkezli hiperonline adında bir firma olduğunu öğrendim, kendi altyapısını döşüyormuş. Bu firma hakkında bir bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 144384

Eki Görüntüle 144385
Hiperonline, İzmir merkezli bir internet servis sağlayıcıdır ve genellikle fiber internet altyapısı ile hizmet vermektedir. Şirket, şehir genelinde kendi fiber altyapısını döşemekte ve bu sayede yüksek hızlı internet hizmetleri sunmaktadır.

Hiperonline hakkında bilmeniz gerekenler:

• Hizmet Türleri: Genellikle çeşitli hız seçenekleri ile fiber internet paketleri sunar.
  • Altyapı: Kendi fiber altyapısı ile daha geniş bir kapsama alanı ve daha yüksek hızlar sağlayabilir.
  • Müşteri Desteği: Müşteri destek hizmetleri, sorularınıza ve teknik sorunlarınıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Hız ve Performans: Fiber bağlantısı sayesinde yüksek hızlı ve güvenilir internet erişimi sağlar.

Eğer daha fazla bilgi veya belirli bir konuda yardım arıyorsanız, Hiperonline ile iletişime geçebilir veya resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.