Sürprizbozan Hitman Absolution sarmadı

tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Ufak çaplı muhabbet edebilmek adına bu konuyu açmak istedim, sonuçta oyunun sarmaması çözülecek bir sorun değil. Açıkçası başlarken çok gazlanmıştım ancak oyunun başındaki Diana'yı öldürme görevi dışında gizlilik kullanmadım bile; bildiğin Max Payne gibi çatışa çatışa oynadım. Gizli gizli gitmeye, kılık değiştirmeye falan inanın ki tahammül edesim gelmedi. En hızlı şekilde bitsin diye ilerledim. Şu ana kadar 7 saat oynadım, 1-2 saate bitecek yani oyun. Açıkçası hikayesi de çok basit geldi bana, biliyorum oyun hikayesi ile öne çıkmaya çalışan bir yapım değil ama sanki çok üstünkörü geçilmiş hissi verdi bana. Sonradan da kafamda "Acaba bu tür bana göre değil mi?" diye de soru işareti oluşmadı değil. Siz ne dersiniz, oyunla ilgili kendi tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Beni de Witcher 3 sarmadı. Assassin's Creed sarmadı. Hitman Absolution çok sardı.

Sarmayabilir. Demek ki hızlı oyunlar hoşunuza gidiyor. Ben de RDR 2'yi sevmiyorum aynı sebeplerden(klişe hikaye, ağır oynanış). Bu oyun veya siz kötü olduğunuz için değil, istekleriniz tutmadığı içindir. Başka oyun oynayın, oyun mu yok?

Zevk meselesi ancak Absolution zamanının en güzel oyunlarından biri. Çoğu kişi de hemfikir.

Açıkçası ben bu oyunu beğendim çünkü birçok değişik türde suikast seçenekleri mevcut ve bence ama bence gizlilik denilince akla ilk gelen oyunlardan biri de Hitman'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…