RamKokusuSeven 43
Üstün
- Makaleler
- 1
Selamlar, sorum başlıkta gibi ve önceden Absolution oynamış bulunmaktayım.
Çok iyi, 3 oyun olacak içinde DLC dahil.
Para ile almayacağım kiOyun güzel ama parasına değer mi muamma çünkü part 1'i almıştım 2-3 dolara mı ne bölüm 1'den sonra DLC istedi para istedi. Ben de paylaşımlı hesap alıp komple oyunu bitirdim. O paralar bir oyuna değmez kendi fikrimce paylaşımlıdan oyunu oynayıp bitiriyorum.
Korsan mı? Yani bu paralar genel olarak bir oyuna değmez onu demeye çalıştım, hani koleksiyon falan yapmıyorsan benim gibi oynar bitirir geçerim kafasındaysan. Ama onun dışında oyunu kesinlikle oyna şunu da söyleyeyim Absoulition kadar güzel değil ama Hitman seven biri bu oyunu da beğenir, hatta 007 First Light'ı da bitir.
Koleksiyon yapma kafasındayım ama işte biliyorsun durumları. Sistem yetmiyor 007 First Light.
1650, 8 GB RAM, AMD Ryzen 5 2600 Six-Core sistemim. Önceden denemiştim, tek parça oynatıyordu güzelce.Vallahi Hitman'ı kaldırıyorsa 007 First Light kaldırmaz mı? 007 First Light çok ağır bir oyun mu, bilmiyorum. Ben hikayeli oyunlara cahilim, hep FPS oynadığımız için. 007'de DLSS kalite, bir de Frame Generation 2X 1080 Ultra 170 FPS takılıyordum ben 4060 Ti 16 GB ile. Hitman sanki daha ağırdı ama onda o teknolojiler var mıydı, tam hatırlamıyorum Frame Generation falan.