Hitman: World of Assassination - Part One alınırsa ana oyunu almaya gerek var mı?

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba,

Steam'de Hitman World of Assassination yüksek bir indirimde bunun hakkında bir sorum olacak sorumu aşağıya bırakıyorum.

Soru: Hitman: World of Assassination 0.57 cent ama part One 4.46 dolar part One alırsam Hitman World of Assassination lazımmı yoksa Hitman: World of Assassination ve part onemi almam lazım?

Cevaplarınızı bekliyorum bir tane daha sorum olacak Hitman World of Assassination ve part One alınır mı?

İyi günler.

Hikayeyi genişletmek istiyorsan Part One'dan sonra ana oyuna geçebilirsin, bu yüzden gerek oluşabilir.

Bu arada dediğin 0.57 dolarlık versiyon sadece beleş versiyona bölüm ekliyor. Sapienza'yı 0.57 dolara alacaksın. Hitman'in kendi oyununun indirimi değil o. Steam'de karşılaştırma için bir tablo var zaten ama ben yine de buraya aynısını bırakayım. 4.46 verip Part One alırsan oynayabilmen için bir de World of Assasination Standard Edition almana gerek yok, o ayrı bir dünya zaten. 13 dolar civarı bir şey o.

Hitman zaten teması belli bir oyun. Bu temayı seviyorsan oynanır.

Son düzenleme:

Yani hocam direk part One alırsam yetiyor mu?

Yani hocam direk part One alırsam yetiyor mu?
Yeter. Sapienza almana gerek bile yok. Part One alırsan bedava versiyon + Sapienza + 6 ana görev ekleniyor gördüğün üzere.

Not düşmeden geçmeyeyim, amacın oyunun kendisini oynamaksa Standard Edition al. Standard Edition'da 19 yeni görev daha eklenecek. Part One alınca oyunun tüm görevleri gelmiyor, bilgin olsun. Ama diyorsan ki 4.46 dolarımı verir üstte belirttiğim şekilde (bedava versiyon + Sapienza + 6 ana görev) oynarım, sorun yok.

Tamamdır. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…