alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 28 Eylül 2024 #1 Bu adamın ölmesi bizim için iyi bir şey mi, kötü bir şey mi?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 28 Eylül 2024 #2 alperen dedi: Bu adamın ölmesi bizim için iyi bir şey mi, kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... NŞA, evet ancak şimdi bu heriften prim kasabilir Hüda Par.
alperen dedi: Bu adamın ölmesi bizim için iyi bir şey mi, kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... NŞA, evet ancak şimdi bu heriften prim kasabilir Hüda Par.
EiMiko Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 447 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 883 Yer Üsküdar 28 Eylül 2024 #3 Bizi çok ilgilendirmiyor. Belki RTE medyaya 2-3 demeç verir. Çok da önemli değil yani. AMG GOAT dedi: NŞA, evet ancak şimdi bu heriften prim kasabilir Hüda Par. Genişletmek için tıkla... Hüda Par Sünni İslamcı. Lübnan Hizbullah'ı Şia İslamcı. İdeolojik olarak İslamcı olmaları harici yakınlıkları yok.
Bizi çok ilgilendirmiyor. Belki RTE medyaya 2-3 demeç verir. Çok da önemli değil yani. AMG GOAT dedi: NŞA, evet ancak şimdi bu heriften prim kasabilir Hüda Par. Genişletmek için tıkla... Hüda Par Sünni İslamcı. Lübnan Hizbullah'ı Şia İslamcı. İdeolojik olarak İslamcı olmaları harici yakınlıkları yok.
xapder Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 801 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 804 28 Eylül 2024 #4 alperen dedi: Bu adamın ölmesi bizim için iyi bir şey mi, kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bize ne bunlardan? Baskalarinin kavgasini niye umursayalim ki? 3-5 gun medyada kalir sonra unutulur.
alperen dedi: Bu adamın ölmesi bizim için iyi bir şey mi, kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bize ne bunlardan? Baskalarinin kavgasini niye umursayalim ki? 3-5 gun medyada kalir sonra unutulur.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 28 Eylül 2024 #5 xapder dedi: Bize ne bunlardan? Baskalarinin kavgasini niye umursayalim ki? 3-5 gun medyada kalir sonra unutulur. Genişletmek için tıkla... Dostum onlarla savaş durumumuz var mı aramız iyi mi kötü mü, iş birliğimiz var mı açısından sordum. Her şeye gerilmeye gerek yok.
xapder dedi: Bize ne bunlardan? Baskalarinin kavgasini niye umursayalim ki? 3-5 gun medyada kalir sonra unutulur. Genişletmek için tıkla... Dostum onlarla savaş durumumuz var mı aramız iyi mi kötü mü, iş birliğimiz var mı açısından sordum. Her şeye gerilmeye gerek yok.