Hızlı şarj batarya ömrünü kısaltır mı?

Full kablosuz şarjla şarj edelim o zaman hep %100 kalsın Hızlı şarjdan ziyade adaptörün kendisi de önemli farklı adaptörle şarj ettim diye az kalsın bozuluyordu pahalı telefonlara özellikle mümkün olduğunda kendi orijinal şarjıyla şarj etmek lazım.

Batarya ömrü 2-3 sene, çok kafana takma bu mevzuları.
Yani 2 - 3 senede bir telefon değiştirmek benim için çok sorun değil ama dışarıda kullanırken de hemen bitsin istemiyorum. Yanımda powerbanktir vs. taşımakla uğraşamam.
mümkün olduğunda kendi orijinal şarjıyla şarj etmek lazım.
Öyle yapıyorum hocam. Bilmiyorum belki bu telefonun normali böyledir. Ama batarya konusunda beklentim bu değildi açıkçası.

@BERWAR hocam sizin görüşünüz nedir? S25 FE'nin batarya tüketimi mi fazla? 25W'a geçmeli miyim sizce?

Zaten öyle kullanıyorum hep. Batarya hem ilk günlerdekinden hızlı bitiyor hem de ilk günlerdekinden hızlı doluyor. Sanki yalama oluyor git gide.
Yeni kullanılan pil ilk zamanlar ya çok hızlı biter ya da çok yavaş biter. Sonradan optimal hızına döner. Sizinki de şu an optimal performansta çalışıyor, problem yok.

Batarya ömrü 2-3 sene, çok kafana takma bu mevzuları.
Aslında Samsung'larda pil ömrü 6-8 yıl olduğu için özellikle Samsung cihazlarda pil sağlığına hiç dikkat etmeye gerek yok. Pil zaten 2000 döngü çevirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…