- Makaleler
- 1
Batarya ömrü 2-3 sene, çok kafana takma bu mevzuları.
Yani 2 - 3 senede bir telefon değiştirmek benim için çok sorun değil ama dışarıda kullanırken de hemen bitsin istemiyorum. Yanımda powerbanktir vs. taşımakla uğraşamam.Batarya ömrü 2-3 sene, çok kafana takma bu mevzuları.
Öyle yapıyorum hocam. Bilmiyorum belki bu telefonun normali böyledir. Ama batarya konusunda beklentim bu değildi açıkçası.mümkün olduğunda kendi orijinal şarjıyla şarj etmek lazım.
Yeni kullanılan pil ilk zamanlar ya çok hızlı biter ya da çok yavaş biter. Sonradan optimal hızına döner. Sizinki de şu an optimal performansta çalışıyor, problem yok.Zaten öyle kullanıyorum hep. Batarya hem ilk günlerdekinden hızlı bitiyor hem de ilk günlerdekinden hızlı doluyor. Sanki yalama oluyor git gide.
Aslında Samsung'larda pil ömrü 6-8 yıl olduğu için özellikle Samsung cihazlarda pil sağlığına hiç dikkat etmeye gerek yok. Pil zaten 2000 döngü çevirebiliyor.Batarya ömrü 2-3 sene, çok kafana takma bu mevzuları.
Bataryanın performansı kötüleşmeden önce 2-3 senede bir batarya değişimi yapmak yeterli oluyor.Aslında Samsung'larda pil ömrü 6-8 yıl olduğu için özellikle Samsung cihazlarda pil sağlığına hiç dikkat etmeye gerek yok. Pil zaten 2000 döngü çevirebiliyor.