obsessed

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Valorant ve CS2 oynamaktan bayağı sıkıldım. Battlefield 6'nın açık betasına girmiştim, gerçekten çok sardı ama fiyatı biraz pahalıya geldiği için almadım.

Hızlı tempolu, tactical shooter tarzı oyunlar hoşuma gidiyor. Apex Legends'e baktım ama pek çözemedim. The Finals bana çok garip geldi, Delta Force'un vuruş hissi de çok yapay geldi gözüme. Rainbow Six ise bana fazla zor geliyor.

Bu tarzda bana oyun önerebilir misiniz? Hızlı aksın, oynarken zevk versin istiyorum. Ücretli / ücretsiz olarak ayırırsanız çok sevinirim.

CoD Black Ops 6'ya da baktım, Xbox Game Pass'te mevcut ama yorumlarda hile sorununun çok olduğu yazıyor.

Rainbow Six Siege'de 1.8k saatim var ve eğer düzgün bir ekibin varsa önerebileceğim bir oyun. Ben genelde solo veya bir arkadaşım ile giriyorum hal böyle olunca ranked insanı kanser edebiliyor. Ancak tabi full focus oynanması gereken bir oyun, bu da insanı yoruyor. Ben mesela R6'dan BF1'e geçtiğimde dünya var mış dedim. İnsan bazen direkt vurdu kırdı isteyebiliyor. Şu anda BF6 videoları izliyorum o da çok güzel duruyor. Ama tabi dediğin gibi şu anda pahalı.

Son düzenleme:
BO6'da hic hileyle karsilasmadim acikcasi fakat Activision denilen lagim faresi sirketinin oyunlarini kendilerine ceki duzen verene kadar almamanizi oneriyorum. Game Pass uyeliginiz mevcutsa bakabilirsiniz. Ayrica ucretsiz olarak Redmatch 2 (Steam) onerebilirim.