Detaylar
Kim cevapladı?Mehmet Güler
Uzman
Hızlı ve Öfkeli 5 en iyisi bana göre.
SİSU (1 ve 2) izleyebilirsin.
SİSU (1 ve 2) izleyebilirsin.
YASEDEM
Deneyimli
Hızlı ve öfkeli 7 izleyebilirsiniz. Ama 5’i izlemenizi tavsiye ederim.Akşam biraz kafa dağıtmak için bir şeyler içeceğim. Yanıma odamda kimseyi rahatsız etmeden Hızlı ve Öfkeli 6 ya da 7 izlemeyi düşünüyorum. Hangisi daha iyi olur? Ömerdiğiniz başka film varsa onlar da olur.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Hızlı ve Öfkeli 2 serinin en iyisi bence.
yusufumm07
Üstün
Tüm seri güzel cığlık serisi gibi bu filmler kendini izlettiriyor.
Arkadaşlar ilk 5 seriyi izledim. Sadece bu günün kafasına uysun diye 6, 7 veya başka film olarak sordum
Sıradan gitmen daha doğru olur. Bütün seri birbiriyle bağlantılı özellikle de 6. filmde çok fazla şey yaşanıyor. Direkt 7'ye geçersen ben nereye düştüm dersin.Arkadaşlar ilk 5 seriyi izledim. Sadece bu günün kafasına uysun diye 6, 7 veya başka film olarak sordum![]()
Sıradan gitmen daha doğru olur. Bütün seri birbiriyle bağlantılı özellikle de 6. filmde çok fazla şey yaşanıyor. Direkt 7'ye geçersen ben nereye düştüm dersin.
Yok hocam son 1, 2 ay içerisinde en bastan başladım zaten. Ama dediğiniz gibi 6'yı izlemezsem ne oldu diyebilirim. Ama kafamın akşam ona hiç takilacagini sanmıyorum. Dersler vs çok daraldım. Hiçbir aktivitem yok. 50'lik votka beni kalan 85 gün idare eder.