Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar Hızlı ve Öfkeli serisine başlamak istiyorum, kronolojik sıralamayla başlamak için çıkış yılına göre mi izlemem lazım? Çok film var, anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar Hızlı ve Öfkeli serisine başlamak istiyorum, kronolojik sıralamayla başlamak için çıkış yılına göre mi izlemem lazım? Çok film var, anlamadım.

1000039992.webp
Kronolojik sıra ile izlemen gerekir fakat izleyince fark edeceksin ki serinin 3. filmi aslında 6. filmden sonrasını anlatır. Fakat 1, 2,3.. Olarak izlemen daha uygun.

Bizim hayata geç kalış...

Filmlerin senaryosunda aslında yıl farkı oluyor da onlara çok takılma, zaten bi önemi yok. İlk 5 film harici doğru düzgün bir senaryo falan yok, dümdüz aksiyon filmi. Özellikle 8 ve sonrakiler çok zorlama, izlerken bayılabilirsin.
Hele ki 10 sırf para için yapılmış ve CGI teknolojisini en iyi biz kullanıyoruz diye her tuşa basılmış, geçmişte ölenleri ve düşmanları tek tek aile yapan anlamsız bir film olmuş. İnanır mısınız 9'u hatırlamıyorum bile o kadar sıkıcıydı yani. Bana kalırsa en iyisi Rio Soygunudur.