Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Şubat 2026 #1 Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum. Airsoft. Lego setleri. Oyun figürleri. Manga. Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor.
Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum. Airsoft. Lego setleri. Oyun figürleri. Manga. Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.803 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.138 Yer Çorum 6 Şubat 2026 #2 LEGO bağımlılık yapıyor, öneririm ama maliyetli tabii.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Şubat 2026 #3 Caner Uncu dedi: LEGO bağımlılık yapıyor, öneririm ama maliyetli tabii. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Başlangıç için 1.000 TL altında önerebileceğiniz setler var mı? Çok küçük olacaklarını biliyorum ama bir yerden başlamak lazım.
Caner Uncu dedi: LEGO bağımlılık yapıyor, öneririm ama maliyetli tabii. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Başlangıç için 1.000 TL altında önerebileceğiniz setler var mı? Çok küçük olacaklarını biliyorum ama bir yerden başlamak lazım.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.790 Çözümler 12 Beğeniler 7.742 Yer Aydın 6 Şubat 2026 #4 Ethem Efe dedi: Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum. Airsoft. Lego setleri. Oyun figürleri. Manga. Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor. Genişletmek için tıkla... Şahsi tercihim oyun figürleri ve LEGO olurdu. Fakat @Caner Uncu hocama katılıyorum, epey maaliyetli. Sürprizbozan
Ethem Efe dedi: Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum. Airsoft. Lego setleri. Oyun figürleri. Manga. Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor. Genişletmek için tıkla... Şahsi tercihim oyun figürleri ve LEGO olurdu. Fakat @Caner Uncu hocama katılıyorum, epey maaliyetli. Sürprizbozan
Guilty Conscience Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 27 Beğeniler 1.426 Yer ALANYA 6 Şubat 2026 #5 Plak koleksiyonu yapabilirsin. Ben plak, CD ve kaseti karışık topluyorum hem yerli hem de yabancı hip hop.
Plak koleksiyonu yapabilirsin. Ben plak, CD ve kaseti karışık topluyorum hem yerli hem de yabancı hip hop.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.790 Çözümler 12 Beğeniler 7.742 Yer Aydın 6 Şubat 2026 #6 Ethem Efe dedi: Teşekkürler. Başlangıç için 1.000 TL altında önerebileceğiniz setler var mı? Çok küçük olacaklarını biliyorum ama bir yerden başlamak lazım. Genişletmek için tıkla... SC setlerine bakılabilir 1.000-1.200 bandına düşebiliyor, ilginiz varsa Botanicals da olabilir.
Ethem Efe dedi: Teşekkürler. Başlangıç için 1.000 TL altında önerebileceğiniz setler var mı? Çok küçük olacaklarını biliyorum ama bir yerden başlamak lazım. Genişletmek için tıkla... SC setlerine bakılabilir 1.000-1.200 bandına düşebiliyor, ilginiz varsa Botanicals da olabilir.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Şubat 2026 #7 LH44 dedi: Şahsi tercihim oyun figürleri ve lego olurdu. Fakat @Caner Uncu hocama katılıyorum, epey maaliyetli. Sürprizbozan Eki Görüntüle 224727 Genişletmek için tıkla... Bunu istiyorum. İnanılmaz hoşuma gitti şu an. Guilty Conscience dedi: Plak koleksiyonu yapabilirsin. Ben plak, CD ve kaseti karışık topluyorum hem yerli hem de yabancı hip hop. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiç ilgim yok ya, başlasam belki hoşuma gidebilir ama emin değilim. LH44 dedi: Şahsi tercihim oyun figürleri ve lego olurdu. Fakat @Caner Uncu hocama katılıyorum, epey maaliyetli. Sürprizbozan Eki Görüntüle 224727 Genişletmek için tıkla... Link atma şansınız var mı? Pahalı bir şey olduğunu tahmin ediyorum ama almaya çalışırım.
LH44 dedi: Şahsi tercihim oyun figürleri ve lego olurdu. Fakat @Caner Uncu hocama katılıyorum, epey maaliyetli. Sürprizbozan Eki Görüntüle 224727 Genişletmek için tıkla... Bunu istiyorum. İnanılmaz hoşuma gitti şu an. Guilty Conscience dedi: Plak koleksiyonu yapabilirsin. Ben plak, CD ve kaseti karışık topluyorum hem yerli hem de yabancı hip hop. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiç ilgim yok ya, başlasam belki hoşuma gidebilir ama emin değilim. LH44 dedi: Şahsi tercihim oyun figürleri ve lego olurdu. Fakat @Caner Uncu hocama katılıyorum, epey maaliyetli. Sürprizbozan Eki Görüntüle 224727 Genişletmek için tıkla... Link atma şansınız var mı? Pahalı bir şey olduğunu tahmin ediyorum ama almaya çalışırım.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.777 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.417 6 Şubat 2026 #8 Manga, müzik ve oyunlar benim için.
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.132 Çözümler 1 Beğeniler 647 6 Şubat 2026 #9 Ethem Efe dedi: Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum. Airsoft. Lego setleri. Oyun figürleri. Manga. Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor. Genişletmek için tıkla... PS3 oyun koleksiyonu öneririm. Kutunun içinden kitapçık çıktığı son dönem.
Ethem Efe dedi: Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum. Airsoft. Lego setleri. Oyun figürleri. Manga. Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor. Genişletmek için tıkla... PS3 oyun koleksiyonu öneririm. Kutunun içinden kitapçık çıktığı son dönem.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.451 Çözümler 69 Beğeniler 5.361 Yer Haddonfield, Illinois 6 Şubat 2026 #10 Kitaplık yapabilirsin. Ben oyun kitaplarını topluyorum. Metro, Cyberpunk, Assassin's Creed, God Of War vs.
Kitaplık yapabilirsin. Ben oyun kitaplarını topluyorum. Metro, Cyberpunk, Assassin's Creed, God Of War vs.