KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Şubat 2026 #11 NightWist dedi: Manga, müzik ve oyunlar benim için. Genişletmek için tıkla... Müzik koleksiyonu nasıl yapıyorsunuz? Michael MYERS dedi: Kitaplık yapabilirsin. Ben oyun kitaplarını topluyorum. Metro, Cyberpunk, Assassin's Creed, God of War vs. Genişletmek için tıkla... Metro dışında dediğiniz oyunların kitapları olduğunu bilmiyordum. Mantıklı aslında, yapılabilir.
NightWist dedi: Manga, müzik ve oyunlar benim için. Genişletmek için tıkla... Müzik koleksiyonu nasıl yapıyorsunuz? Michael MYERS dedi: Kitaplık yapabilirsin. Ben oyun kitaplarını topluyorum. Metro, Cyberpunk, Assassin's Creed, God of War vs. Genişletmek için tıkla... Metro dışında dediğiniz oyunların kitapları olduğunu bilmiyordum. Mantıklı aslında, yapılabilir.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.777 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.417 6 Şubat 2026 #12 Ethem Efe dedi: Müzik koleksiyonu nasıl yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Koleksiyon yapmıyorum bağlama çalıyorum.
Ethem Efe dedi: Müzik koleksiyonu nasıl yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Koleksiyon yapmıyorum bağlama çalıyorum.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.790 Çözümler 12 Beğeniler 7.742 Yer Aydın 6 Şubat 2026 #13 @Ethem Efe, ben kendim yaptırdım. Taslağı buldum, onu çıkarttım dekotaya. Arabalar için TEMU'dan stand almıştım onları kullandım.
@Ethem Efe, ben kendim yaptırdım. Taslağı buldum, onu çıkarttım dekotaya. Arabalar için TEMU'dan stand almıştım onları kullandım.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Şubat 2026 #14 NightWist dedi: Manga, müzik ve oyunlar benim için. Genişletmek için tıkla... Vinland Saga ile başlamak istiyorum aslında manga toplamaya. İnanılmaz pahalılar ama. NightWist dedi: Koleksiyon yapmıyorum bağlama çalıyorum. Genişletmek için tıkla... Uykum gelmiş benim elinize sağlık, bir ara duymak isterim çalışınızı. LH44 dedi: @Ethem Efe, ben kendim yaptırdım. Taslağı buldum, onu çıkarttım dekotaya. Arabalar için Temu'dan stant almıştım onları kullandım. Genişletmek için tıkla... Toplam ne kadar tuttu? Biraz beceriksizim bu işlerde ama yapmak isterim. Çok güzel duruyor gerçekten.
NightWist dedi: Manga, müzik ve oyunlar benim için. Genişletmek için tıkla... Vinland Saga ile başlamak istiyorum aslında manga toplamaya. İnanılmaz pahalılar ama. NightWist dedi: Koleksiyon yapmıyorum bağlama çalıyorum. Genişletmek için tıkla... Uykum gelmiş benim elinize sağlık, bir ara duymak isterim çalışınızı. LH44 dedi: @Ethem Efe, ben kendim yaptırdım. Taslağı buldum, onu çıkarttım dekotaya. Arabalar için Temu'dan stant almıştım onları kullandım. Genişletmek için tıkla... Toplam ne kadar tuttu? Biraz beceriksizim bu işlerde ama yapmak isterim. Çok güzel duruyor gerçekten.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.835 Çözümler 10 Beğeniler 1.843 6 Şubat 2026 #15 Araba modelleri çok güzel duruyor. Hot Wheels olmak zorunda değil. Mesela bende Burago'nun birkaç arabası var. Çok güzel duruyorlar.
Araba modelleri çok güzel duruyor. Hot Wheels olmak zorunda değil. Mesela bende Burago'nun birkaç arabası var. Çok güzel duruyorlar.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.803 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.138 Yer Çorum 6 Şubat 2026 #16 Ethem Efe dedi: Teşekkürler. Başlangıç için 1.000 TL altında önerebileceğiniz setler var mı? Çok küçük olacaklarını biliyorum ama bir yerden başlamak lazım. Genişletmek için tıkla... Araba, çiçek, mimari, figür... Nereden başlamak istediğin de önemli 1.000 TL altına genelde saplı çiçekler var güzel bulduğum.
Ethem Efe dedi: Teşekkürler. Başlangıç için 1.000 TL altında önerebileceğiniz setler var mı? Çok küçük olacaklarını biliyorum ama bir yerden başlamak lazım. Genişletmek için tıkla... Araba, çiçek, mimari, figür... Nereden başlamak istediğin de önemli 1.000 TL altına genelde saplı çiçekler var güzel bulduğum.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Şubat 2026 #17 Syntax dedi: Araba modelleri çok güzel duruyor. Hot Wheels olmak zorunda değil. Mesela bende Burago'nun birkaç arabası var. Çok güzel duruyorlar. Genişletmek için tıkla... @LH44 hocamın yaptığı gibi stant ile duracak şekilde yapmak istiyorum aslında.
Syntax dedi: Araba modelleri çok güzel duruyor. Hot Wheels olmak zorunda değil. Mesela bende Burago'nun birkaç arabası var. Çok güzel duruyorlar. Genişletmek için tıkla... @LH44 hocamın yaptığı gibi stant ile duracak şekilde yapmak istiyorum aslında.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.835 Çözümler 10 Beğeniler 1.843 6 Şubat 2026 #18 Ethem Efe dedi: Müzik koleksiyonu nasıl yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Müzik demişken plak biriktirebilirsin. Eğer seviyorsan.
Ethem Efe dedi: Müzik koleksiyonu nasıl yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Müzik demişken plak biriktirebilirsin. Eğer seviyorsan.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Şubat 2026 #19 Caner Uncu dedi: Araba, çiçek, mimari, figür... Nereden başlamak istediğin de önemli 1.000 TL altına genelde saplı çiçekler var güzel bulduğum. Genişletmek için tıkla... Araba ve çiçek güzel bir başlangıç olur diye düşünüyorum. Bir gün para olduğunda creator Porsche 911 almak isterim açıkçası.
Caner Uncu dedi: Araba, çiçek, mimari, figür... Nereden başlamak istediğin de önemli 1.000 TL altına genelde saplı çiçekler var güzel bulduğum. Genişletmek için tıkla... Araba ve çiçek güzel bir başlangıç olur diye düşünüyorum. Bir gün para olduğunda creator Porsche 911 almak isterim açıkçası.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.790 Çözümler 12 Beğeniler 7.742 Yer Aydın 6 Şubat 2026 #20 Ethem Efe dedi: Toplam ne kadar tuttu? Biraz beceriksizim bu işlerde ama yapmak isterim. Çok güzel duruyor gerçekten. Genişletmek için tıkla... Arabalar yaklaşık 9-10.000 TL tuttu -indirim döneminden bayağı önce almıştım-. Tablo çok daha ucuza geldi, tanıdığım bir arkadaşım sağ olsun. Sadece LED'lere para verdim onun haricinde.
Ethem Efe dedi: Toplam ne kadar tuttu? Biraz beceriksizim bu işlerde ama yapmak isterim. Çok güzel duruyor gerçekten. Genişletmek için tıkla... Arabalar yaklaşık 9-10.000 TL tuttu -indirim döneminden bayağı önce almıştım-. Tablo çok daha ucuza geldi, tanıdığım bir arkadaşım sağ olsun. Sadece LED'lere para verdim onun haricinde.