Hobi önerisi

Müzik demişken plak biriktirebilirsin. Eğer seviyorsan.

Müzik severim ama hayatımda plak görmedim desem yeridir açıkçası.

Arabalar yaklaşık 9-10.000 TL tuttu -indirim döneminden bayağı önce almıştım-.
Tablo çok daha ucuza geldi, tanıdığım bir arkadaşım sağ olsun. Sadece LED'lere para verdim onun haricinde.

Arabalar hangi seriden geliyor? Hot Wheels özel üretim olanlar mı?

Araba ve çiçek güzel bir başlangıç olur diye düşünüyorum. Bir gün para olduğunda creator Porsche 911 almak isterim açıkçası.
N11'de 11508 numaralı papatya var, yeni seri. İndirimde 689 TL ama kupon varsa kuponla al, bu fiyat fazla çünkü. Onun dışında 40725 var 589 TL'ye. Fiyat güzel ama kupon varsa daha tatlı olur. Her gün 100-150 lira kupon geliyor bu sıralar N11'de.

Araba için Speed Champions serisine bak, hoşuna gideni at listeye, indirim bekle.

Çok güzel duruyorlar gerçekten, bütçe olduğunda yavaş yavaş toplamak lazım bunları.

Bu bütçede herhangi bir araba alma imkanım var mı peki?

Çok güzel duruyorlar gerçekten, bütçe olduğunda yavaş yavaş toplamak lazım bunları.

Bu bütçede herhangi bir araba alma imkanım var mı peki?
Speed Champions'lara bakabilirsin, var bu fiyatlara F1 serisi vesaire.

Benim gibi ucuzdan bilgisayar parçaları toplayıp O.C denemesi yapabilirsin. Mesela sıkıntı olmazsa yarın M5A97 EVO r2.0 ve FX 6100 gelecek. 4.5GHz O.C denemesi yapacağım bakalım. İler de FX 8300 alma planlarım var.

Speed Champions'lara bakabilirsin, var bu fiyatlara F1 serisi vesaire.
Alsam bile koyacak stand tarzı bir şey yok maalesef. Önce güzel durmasını sağlayacak bir stand yapmalıyım. Tabii, hiç fikrim yok nasıl olacağına dair.

Benim gibi ucuzdan bilgisayar parçaları toplayıp O.C denemesi yapabilirsin. Mesela sıkıntı olmazsa yarın M5A97 EVO r2.0 ve FX 6100 gelecek. 4.5GHz O.C denemesi yapacağım bakalım. İler de FX 8300 alma planlarım var.

Maalesef hiç ilgimi çekmiyor

Şimdiden uyarayım, bu işin sonu gelmiyor genelde.
@Caner Uncu hocamla biz getiremedik.

Bu standa benzer ürünler satılıyor mu? Biraz göz gezdirdim de rastlayamadım daha.

Türkiye'de aktif olarak satan bir yer ben de göremedim. Tekli tablolar var genel olarak, onlar da pahalı.

Bunlar ne böyle, aman Allah’ım. Son attığınız Hot Wheels’lar Speed Champions serisi mi?

Açıkçası yarış camiasına daha yeni ilgi duymaya başladım, ama ilgim artacak gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…