Hobi önerisi

Merhaba,

Hobi arıyorum. Örneğin düzenli olarak her gün kitap okurum; bu insanı rahatlatıyor. Ancak bunun yanına başka şeyler de eklemek istiyorum. Bilgisayar veya telefon üzerinden yapılabilecek, bilgi amaçlı ya da zamanın akıp gitmesini sağlayacak hobiler arıyorum. Fiziksel bir aktivite de olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

İyi Sosyaller.

@Caner Uncu @LH44 sağ olsun, LEGO yapmaya başladım.

Sudoku çöz. Yanına çay çekirdek alıyorum yağ gibi akıyor valla saatleri eritiyorum resmen.

Basketbol oynayabilirsin zevklidir hele ki öğrenince deliksiz attığında girince "swish" dediğimiz sesi duyunca insan bir bayılası geliyor sahanın ortasında, Amerikan futbolu hem kol kaslarını geliştirir hem de bence zevklidir özellikle 10kişi toplanırsan sahanın ortasında bazen deli gibi koşmak zevkli oluyor, internette "suno" gibi yapay zekalardan şarkı yapabilirsin ve buradan bir şeyler öğrenip daha ileriye gitmek istersen FL Studio'dan günümüz şarkıcıları gibi mix işleriyle uğraşıp kendi şarkını yapabilirsin, eğer ciddi anlamda başlarsan kürek sporunu öneririm (suya inmen için ilk önce 1yıla yakın eğitim şart sonrasında anca suya inersin),sabır gerek ama bence zevkli, salı devirince bazen taşıması eziyet oluyor belki yanında birisi olursa daha güzel olabilir.

3D yazıcı al; hobi ve problem çözme yeteneği hediye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satranç olabilir. Onun harici ardunio/gömülü sistem geliştiriciliğine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…