Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.569 Yer The Lands Between Bugün 09:41 #31 Son 3 yıldır Motosikletlere yoğun ilgim var, bunun dışında arada Arduino'yu kurcalamayı seviyorum ve herkes gibi oyunlara da ilgim var.
Son 3 yıldır Motosikletlere yoğun ilgim var, bunun dışında arada Arduino'yu kurcalamayı seviyorum ve herkes gibi oyunlara da ilgim var.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.098 Çözümler 4 Beğeniler 867 Bugün 10:03 #32 Havacılık, uçak, havada giden ulaşım aracı, İstanbul-Samsun arasını 1 saatte giden araç.
ALCYONEUS Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 494 Çözümler 2 Beğeniler 246 10 dakika önce #33 THE KEROXEA dedi: Hangi tür şeylerden hoşlanırsınız? Teknoloji + otomotiv diyerek açılışı yapmak isterim Genişletmek için tıkla... Farklı kültürlerden insanlar ile tanışıp onlarla arkadaş olmak, gezmek, CS2'de kasa açmak ve insanın psikolojisi ve sosyolojisi ile ilgili içerik tüketmek.
THE KEROXEA dedi: Hangi tür şeylerden hoşlanırsınız? Teknoloji + otomotiv diyerek açılışı yapmak isterim Genişletmek için tıkla... Farklı kültürlerden insanlar ile tanışıp onlarla arkadaş olmak, gezmek, CS2'de kasa açmak ve insanın psikolojisi ve sosyolojisi ile ilgili içerik tüketmek.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.125 Çözümler 9 Beğeniler 2.589 Az önce #34 Local AI, teknoloji ve oyun. Sosyal hayat zaten yok zerre haz etmem. madelyn dedi: AI ve kadın. Genişletmek için tıkla... Seni tanımak istiyorum delikanlı.
Local AI, teknoloji ve oyun. Sosyal hayat zaten yok zerre haz etmem. madelyn dedi: AI ve kadın. Genişletmek için tıkla... Seni tanımak istiyorum delikanlı.