Detaylar
Kim cevapladı?10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Denuvo + kötü optimizasyon oyunu çok küstürdü özellikle HP evrenine hakim olmayan veya bilmemesine rağmen oynamak isteyen oyuncuları çok başta kaybetmişti, ancak yine de çok iyi bir satış yakaladı, bakalım ikinci oyun nasıl olacak...Adamlar grafikte döktürmüş, şahane atmosfer. Keşke optimizasyon ve oynanış kısmındada aynı özeni gösterselerdi, GOTY oyundu.
HP evrenine hakim olup hem parası hem de sistemi olmayınca insan kötü oluyor...Denuvo + kötü optimizasyon oyunu çok küstürdü özellikle HP evrenine hakim olmayan veya bilmemesine rağmen oynamak isteyen oyuncuları çok başta kaybetmişti, ancak yine de çok iyi bir satış yakaladı, bakalım ikinci oyun nasıl olacak...
Atmosfer iyi mi? Etrafta görülen npcler süs niyetine duruyor. Sözde okuldayız ama öğrencilerle düzgün iletişimimiz yok. Bu olay beni tüm atmosferden koparmıştı açıkcası. Hikayesi de vasatın altında. Goty olmaya bana kalırsa uzak bir oyun. He hogwarts güzel yapılmış ona laf yok. Ama öğrenciler oblivion npclerinden bile daha kötüyse atmosfer iyi diyemem.Adamlar grafikte döktürmüş, şahane atmosfer. Keşke optimizasyon ve oynanış kısmındada aynı özeni gösterselerdi, GOTY oyundu.
Elma ısıran
Üstün
Hogwarts'ı çok güzel yaptıklarını hep okuyordum cidden çok güzelmiş.
Harry Potter markasının satmayacak ürünü yoktur. Garantili resmen. Başlı başına markadan bağımsız çıksa bu başarının yanından geçemezdi.Denuvo + kötü optimizasyon oyunu çok küstürdü özellikle HP evrenine hakim olmayan veya bilmemesine rağmen oynamak isteyen oyuncuları çok başta kaybetmişti, ancak yine de çok iyi bir satış yakaladı, bakalım ikinci oyun nasıl olacak...
Oyun (yanlış biliyor da olabilirim) The Last of Us Part 2 den daha çok sattı. Katılırsın katılmazsın ama bence tamamen marka adı sayesinde oldu.
Son düzenleme:
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bilmiyorum ama beni nedense sardı, yani atmosfer açısından tabii tatmin olmadım fakat nedense bu oyunun bana hissettirdiklerini seviyorum, iki stüdyonun ortak çalışması bir oyun, ikinci oyunda bu şeyleri düzelteceklerini inanıyorum, çünkü baştan aşağı kötü bir oyun değildi, sadece geliştiriciler de bizim kadar heyecanlıydı ki bu da oyuna biraz yansıdı, ayrıca WB ikinci oyun için geliştiricileri darlamaz gibi.Atmosfer iyi mi? Etrafta görülen npcler süs niyetine duruyor. Sözde okuldayız ama öğrencilerle düzgün iletişimimiz yok. Bu olay beni tüm atmosferden koparmıştı açıkcası. Hikayesi de vasatın altında. Goty olmaya bana kalırsa uzak bir oyun. He hogwarts güzel yapılmış ona laf yok. Ama öğrenciler oblivion npclerinden bile daha kötüyse atmosfer iyi diyemem.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Grafik bakımından muazzam oyun ya. İkinci oyun da yolda.Xbox Series X üzerinden performans görüntü ayarında çektiğim fotoğraflar;
Eki Görüntüle 81388
Eki Görüntüle 81389
Eki Görüntüle 81390
Eki Görüntüle 81391
Eki Görüntüle 81392
Eki Görüntüle 81393