İndirim 4 Kasım'da bitiyor.
Sevemediğim bir oyun, 100TL fiyata daha iyi oyun alabilirsiniz ben tavsiye etmem şahsen.
Sevemediğim bir oyun, 100TL fiyata daha iyi oyun alabilirsiniz ben tavsiye etmem şahsen.
Tüm souls oyunlarını oynadım ve bayağı bağımsız oyunda oynadım. Ayrıca Hollow Knight'a 3 kere şans verdim ancak şu harita bulma olayı ve combatin kötülüğü cidden çok can sıkıyor. 100TL fiyata Ghostrunner 2 almayı tercih ederim şahsen.Neyi sevmediğinizi çok merak ettim gerçekten, oyundaki her mekanik olması gerekenden çok daha iyi.
Backtracking veya oyunun size ne yapmanız gerektiğini söylememesinden hoşlanmadınız büyük ihtimalle.
Tüm souls oyunlarını oynadım ve bayağı bağımsız oyunda oynadım. Ayrıca hollow Knight'a 3 kere şans verdim ancak şu harita bulma olayı ve combatin kötülüğü cidden çok can sıkıyor. 100TL fiyata Ghostrunner 2 almayı tercih ederim şahsen.
Co- combatın kötülüğü mü? Ne desem bilemedim, boşuna tartışmayalım zevkler ve renkler diyeceğim sadece. En iyi combat mekaniklerine sahip olan bir oyunun combat mekaniğine kötü demeniz içime oturdu gerçekten.
Oyunun ilk 5 6 saati için konuşuyorum kendi oynadığım, düşman yapay zekası bile yok gibi bir şey. Bazı düşmanlar sadece havada uçuyor belli açılarda, sana saldırmıyor bile.
En iyi demeniz cidden çok iddialı bir söz... Batman Arkham serisi, God of War ve Sekiro gibi oyunlar dururken çok yersiz bir söz oluyor. Bağımsız oyunlar için dediyseniz bile Dead Cells, Hades, Sifu gibi üst seviye combata sahip oyunlar var.