Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 4 Kasım 2024 #11 Hiroo dedi: ancak şu harita bulma olayı Genişletmek için tıkla... Sırf bu yüzden ısınamadım ben de bu oyuna... Severek oynamayı çok istedim halbuki ama.
Hiroo dedi: ancak şu harita bulma olayı Genişletmek için tıkla... Sırf bu yüzden ısınamadım ben de bu oyuna... Severek oynamayı çok istedim halbuki ama.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 4 Kasım 2024 #12 Elma ısıran dedi: Sırf bu yüzden ısınamadım ben de bu oyuna... Severek oynamayı çok istedim halbuki ama. Genişletmek için tıkla... Harita bulma dediğiniz nedir onu bile anlayamadım, haritayı satan kişi her yerde çıkıyor zaten her türlü anlayabiliyorsunuz nerede olduğunu, hadi diyelim bir şekilde bulamadınız dükkana tekrar gittiğinizde oradan alabiliyorsunuz?
Elma ısıran dedi: Sırf bu yüzden ısınamadım ben de bu oyuna... Severek oynamayı çok istedim halbuki ama. Genişletmek için tıkla... Harita bulma dediğiniz nedir onu bile anlayamadım, haritayı satan kişi her yerde çıkıyor zaten her türlü anlayabiliyorsunuz nerede olduğunu, hadi diyelim bir şekilde bulamadınız dükkana tekrar gittiğinizde oradan alabiliyorsunuz?