Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2026
Hollow-KnightTR-Steam
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Veira 97
Üstün
Steam üzerinden oynuyorum. Yamayı kurdum fakat oyun siyah ekranda kalıyor, başlamıyor. Eski sürüm olabilir mi acaba?NOT: Bu verdiğim link sadece Steam'den satın aldıysan çalışır hocam. Oyunun crack'liyse istersen crack halini de atabilirim.![]()
Hollow-KnightTR-Steam
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Steam'de Hollow Knight'a sağ tıklayıp Özellikler deyin. Genel sekmesindeki Başlatma Seçeneklerine
-screen-fullscreen 0 -popupwindow yazın hocam.Veira 97
Üstün
Düzelmedi maalesef. Yamayı şuradan mı aldınız?Steam'de Hollow Knight'a sağ tıklayıp Özellikler deyin. Genel sekmesindeki Başlatma Seçeneklerine-screen-fullscreen 0 -popupwindowyazın hocam.
Hollow Knight Türkçe Yama 2024 | DonanımHaber Forum
Hollow Knight 2024 Türkçe Yama %100 Bağımsız Çeviri tarafından yapılan yamanın güncel, Türkçe font eklenmiş, yazım denetimi yapılmış halidir. Çeviride
Mesajlarda son sürümle uyumlu değil diyor. Attığınız dosya baya benziyor buradakine. Şöyle doğru dürüst yama bulamadım şu oyuna.
Yok oradan almadım hocam.Düzelmedi maalesef. Yamayı şuradan mı aldınız?
![]()
Hollow Knight Türkçe Yama 2024 | DonanımHaber Forum
Hollow Knight 2024 Türkçe Yama %100 Bağımsız Çeviri tarafından yapılan yamanın güncel, Türkçe font eklenmiş, yazım denetimi yapılmış halidir. Çevirideforum.donanimhaber.com
Mesajlarda son sürümle uyumlu değil diyor. Attığınız dosya bayağı benziyor buradakine. Şöyle doğru dürüst yama bulamadım şu oyuna.
Veira 97
Üstün
Komunitas Steam :: Panduan :: Hollow Knight Güncel Türkçe Yama (Steam-Gamepass-Linux-MacOS)
Hollow Knight (Steam-Gamepass-Linux-MacOS) Sürümleri ile Uyumlu TR Yama Son sürümle uyumlu hale getirdim buyurun indirme linkleri. Günc...
Bu sitedeki yama son sürüm ile uyumlu. Sorunsuz çalışıyor.